99% од мажите се такви или научи се сам свој мајстор да си у брак или научи се сам свој мајстор да си надвор од брак.
Не знаете што е сакање ни ти ни маж ти. Одете на брачно советување. И за вас, и за детето да не го изложувате на кавги.
Kakov trol sto zboruvas ti ne znaes kakov mi e zivotot mi se pretvori vo kosmar kaj roditelite mi umrea uste maz mi da ne me saka
Премногу ми е жал што ради вакви тролови членките губат елан да советуваат кога навистина ќе дојде жена со тежок проблем. Не знам што од ова што го пишуваш е вистина, а што не, само едно нешто ќе ти кажам. Ако си навистина мајка и имаш дете, фокусирај се за тоа дете да ти биде среќно, а не да се фокусираш да правиш рамки со слики, да бришеш пријателки од кај него на фб или да се лутиш пошто балончиња со срце не ти купил. Ако постои, го жалам детето, којзнае со какви трауми ќе порасне.
И јас се посомневав,ама може се десило порано тоа додека бил жив татко и. Ама многу неповрзано пишува и дава впечаток дека е трол,повеќе од 19 не и давам. Возрасна жена не плаче за балонче.
Не можеш со сила да натераш некој да те сака.. Ако не те сака тој, ќе најдеш некој што ќе те сака, а не да го врзуваш за да не ти побегне.