Трол или не, твоето однесување е проблем. Дали ќе го поминуваш времето во малтретирање на маж, дете или непознати особи на форум, посочува на фактот дека имаш сериозен проблем и никој освен ти не може да ти помогне. Доби повеќе совети, како за почеток можеш да примениш било кој од нив. Со среќа.
[QUOTE="Mikha4, a deteto ne go maltretiram bas ubavo se odnesuvam so nego toa mi e dusata beskrajno go sakam sin maleckoto sega momentalno se smeeme zaedno dusata mi ja polni so pozitivna energija sin mi
Presska se spukavme a sega vika jadese li toa sto ti donesov i me fakja za gas i sto e toa sto da mislam jas
Да, дури е мал син ти не резонира добро што се случува. Ама кога ќе почне да сфаќа и разбира што мислиш дека ќе се случи? Ај сине види зошто татко ти не ми купува балони? Ај сине оди види мајка ти што е нерозна. Сите ваши кавги ќе си ги проектирате врз детето, па на крај нема да му се живее во таква средина. Што мислиш дека ќе се случи ако дете расте и гледа како неговите се расправаат за клучеви од кола, за забрани за шетање пошто скитал, за необрнување на внимание, за триста глупости овде кои ги изнапиша. Си замислувам ситуација седите тројцата и паѓа на муабет зошто ме немаш за пријател на фејсбук? Па кавги за такви глупости. Или да се испуштиш некогаш пред него дека подобро би му направила нешто него да се разделите. Опрајте се сериозно двајцата, прекини овде со нас да се расправаш и да не тролаш, земи седни и разговарај со маж ти ко возрасен човек. Не лупетај овде, срамно е ова што го пишуваш.
Сериозно на 27 години не знаеш? Навистина се чудам дали троловиве се толку неписмени или се прават тука