Ако се работи за балонче во форма на срце ич не е мала работа Па не постои таков човек кој не ѝ купил на љубената такво балонче.
Женски, доста беше зезање на темава ќе ве молам да продолжете со дискусија само ако имате некој совет за конкретниот проблем. @stronger.girl се надевам на сериозност и од твоја страна
Жени не знам можеби овој проблем не е ни за тука ама ете ќе пишам имаме врска 3 години сега брак Значи 4 години заедно не знам што ми стана осеќам дека го преморувам со прашања за колешки за тоа дали гледал некоја не сум била ваква а и не ми дал повод не велам не дека не погледнал некоја сите гледаме ама никогаш не направил ништо со што ќе ме повреди или наштети на врска. Станав ваква од како почна на нова работа и сите сакале да му местат некоја колешка бидејќи биле повеќе сингл па повеќе сакале и вика јас им кажав дека имам девојка и не ме интересира друго дојден сум за работа. И тоа му верувам знам колку е внимателен на тие работи и да не се фалам заради мене дека е туку заради себе тој не сака да се слушат некои муабети за него. И сега е проблем што сега ми смета тоа иако тогаш не додека бевме во врска и сега само го потсетувам на тоа и стварам притисок и кавги и некако сум љубоморна што е покрај тие што се нуделе да бидат со него. Мислам дека подобро да не ми ни кажувал такви работи не знам од тие муабети и станав љубоморно претходно не бев искрено. Некое мислење некој совет ептен се преоптоварувам со други жени и почна да биде и напната ситуација дали имал некоја ма фејсбук зошто ја има зошто гледа слики, катастрофа
Кај тебе е проблемот т.е. во твоите хормони. Да не ме сфатиш погрешно не знам како се осеќаш, но колку што памтам пред неколку месеци си породена, па може не се осеќаш убаво, привлечно и од тука да доаѓаат мислите. Еве и јас уште не сум ослабната колку што сакам, стандард смрдкам по дома , имам остатоци од каша по врат и по коса, станот хаос, па така и психата ми е хаос. Нормално е. Но, немој да си го расипеш бракот ако е ова причината. Среди се, дотерај се, шетајте со маж со или без дете, правете си мезиња навечер со винце, правете ги работите што сте ги правеле во врска. Едноставно прекини да мислиш на неговата работа и колешките. Не ти дал причина за такво нешто. Ова беше само моја претпоставка како се осеќаш, може не сум во право и занемари го мислењето во тој случај.
Dali moze da preporacate nekoe dobro bracno sovetuvaliste centar ili strucno lice za ova?nekoj sto posetuval?
Апликација Разговор е онлајн плаќаш имаш да бираш психолог за одредена област ако не најдеш нешто подобро