Мене темава ми е посимпатична од модни критики, плус е одлична за тие што сакаат да останат анонимни. Браво за @rainbowec.
Мило ми е што ви се допаѓа темава. Уште од одамна сакав да ја отворам ама не бев сигурна дали ќе има интерес.
@Avenged да каже од каде и се патичињата....... Се извинувам на офтопик и ептен ми е интересна темата, баш е мераклиска за гледање.
Една секојдневно несекојдневна, ама најпреставителна за на суд/канцеларија, работа Спојлер: Детали Чевлите ги нема зашто се истите крем чизмички од претходната комбинација. Чанта не носев, т.е носев ташна за лаптоп кафена гломазна и за да не носам две ташни, лични документи и тракатанци ставив во неа.Ташната ја груби комбинацијата затоа не ја сликав, ама денеска ми беше неопходна. Светлото е ужасно зашто утрово кога станав немаше ни грам сонце и на брзинка сликнав на сијалица. Требаше поубаво да ги наместам и здиплам ама пресонлива бев
Еве и од мене една Спојлер: Детали Црни фармерки Koton,чипкана блузичка Waikiki,ташна Aldo Мислам дека добро би било во спојлер да пишуваме инфо за работите,колку да не ја полниме темата со цитати и прашања од каде е купено Многу ми се допаѓа темата