Една вечерна Спојлер Топ- H&M, здолниште-Forever 21, чевли- justfab, ташна- Rebecca Minkoff, наметка(шал)- acessorize ланче- J.LO jewelry ме мрзеше да ја пеглам за сликање сега па и пред перење, ја носев викендов ги префрлав денес од корпа во машина за перење па искористив да ги сликнам
Јакна - Њујоркер, фармерки - Пул енд Беар, маичка - Теранова, ташна - Страдивариус, патики - Конверс, часовник - Пјер Гарден, парфем - Келвин Клајн CK One, пудра и сјајче Диор.
Спојлер * baggy jeans Bershka, кошула Mango, Converse патики, наочари рандом од мајка ми и парфемот на Наоми.
Ми се допаѓаат комбинациите, баш се тинејџерски и стилот е целосно доловен. Но кога веќе пригодата е наведена, истата ми има голема улога врз крајниот впечаток. Односно пресудбата дали е облеката соодветна за тој повод. Тука ми е едноставно несоодветно за на школо.
знам што сакаш да кажеш , сукњата се гледа кратка на сликата но ми е точно на колена кога ќе ја облечам се согласувам дека не треба нашколо да се носи од колена на горе, но верувај ми овде Мај месец сите носат шорцови зошто премногу е жешко , иначе на училиште имаме Dress Code и дозволено е до одредена должина
Vcera resiv za cudo da izlezam ... Crni pantoloni so visok struk,kratko kozno palto kosulata so nitni,crna golema plik canta i krem salonki bea mojot izbor,potpolno vo moj stil...(edna pocetna slika za ova tema i od mene )
прв пат ја гледам темата .... ќе треба да поработам на сликањето...(се извинувам за отворената торба) Ова е за денешното интервју. Се разбира наочарите не ги носев . Спојлер: што е што панталоните и торбата се Zara сакото е forever21 чевлите ми се од Бебето Inci наочарите Asos парфемот Lola а блузичето ми е од мајче и има 30годинки тоа да не ми го чепкате се е стара колекција баш сум vintage нели
Лабава денска, т.е не ова е аутфит за од 10 до 10 навечер, цвикерите фалат и ташната, обична црна куфер, мора да ја сликам засебно некад и не ја вадам зашто од мене, се ми собира внатре од опрема за вежбање до компјутер, киндл, чадор, документи, книги и се остало што и треба (или не и треба) на една жена. Спојлер Маица- Aeropostale, јакна- Gap, Здолниште-Zara, балетанки-H&M, Часовник- Swatch, Алки- Accessorize и Аvon, лента за коса- H&M или Forever 21(не памтем точно од каде се, во пар беа 3 во различни бои)