Сетот (масажерот и шампонот) го земав без препорака и претходно споделени искуства. Го користам еден месец. Има ефект од првото нанесување. Нешто поразлично од производите што претходно ги употребував.
Овие се сега тренд цело време на тикток ги гледам, го пробала ли некоја серумов делува или е чиста реклама само?
Мене ми беше ужас серумот ! Толку ми ја направи косата никаква и сува и покрај сите професинални маски и спрееви што ги користам . Не го препорачувам
Јас го купив шампонот и поужасен не сум користела до сега. Само што ќе ја измијам, после сушење, косата ми е ем масна ем залепена, ужасен е!!! Џабе парите.
Дали можете да ми препорачате некое средство што би ставила после миење со шампон за полесно расчешлување? Косата ја мијам со оливал шампон ама ако не ставам после тоа некоја маска ми се кине додека ја расчешлам,ама ако ставам па маска ми се губи ефектот на шампонот и побргу ми се мрси косата, а навистина ми е многу погоден шампонот
Епа од маските се мрси косата. Т.е. пробав и без маска извесен период, повторно ми се мрсеше. Ставам само на врвовите. И јас сега почнав со тој шампон, ставам и маска и Gliss спреј за расчешлување. Подобро да ми се мрси отколку да ми се плетка и да не ми се расчешлува.
Неможам да гарантирам ама мислам дека да... Исто така и овој е феноменален го имам користено и бев многу задоволна. За масна коса волумен Глината расул со сигурност регулира маснотија. Може и маски да правиш. Ја има во ДМ во прав
маска од глина имам правено јас за лице,не знаев дека може и на коса да се става..на истиот принцип ли се прави и се употребува?
Девојки помош.. секогаш ми е мрсна косата, по миење за неколку часа е пак мрсна.. пробав секакви шампони и џабе..
Ne znam mene epten mi pomaga. Elseve green clay Head and shoulders Wash and go Ovie tri epten. I na Afrodita so luk samo so malce mi e ko mastika posle mienje kosata i dur se otpletkam pola padnala
Имам слушнато дека секојдневното миење на косата само придонесува потоа уште побрзо да стане мрсна. Значи редуцирање на миењето на косата, на крај плакнење со ладна вода за да се затворат порите на кожата. Шампонот од коприва бил доста ефикасен против мрсната коса и колку е попрозирен толку бил подобар, оние густите и на изглед како крема шампони се поштетни.
Додека беше короната пробав да ја мијам косата еднаш неделно, пошто се изнаслушав коментари ,,Ја миеш често затоа ти се мрси'' и можам да кажам дека кај мене ова воопшто не направи разлика. Исто беше мрсна третиот ден, само што си ја чував таква никаква. Кога видов дека во пракса "триков" не делува, се вратив да ја мијам третиот ден. Нешто што ми помага да го одложам мастењето е откако ќе ја исушам косата ја прскам со сув шампон и тоа стварно прави разлика. Но се навикнав веќе да ја мијам често, така што и ретко го практикувам ова.