Да и ништо посебно не ми помогна, уште се мрси косата. И мислам на подолг период и ја суши косата, така да обавезно регенератор или маска.
Како шампон што се нанесува,така прочитав на еден сајт .Отстранува маснотија а мрсната коса се валка почесто
Можам да замислам што ќе и' се деси на таа коса и на што ќе личи потоа Не пробувајте све што се пишува, нонсенс е ова.. Нишо не помага за мрсна коса, косата е таква, и ќе го прифатиш тоа. Ќе миеш често, и тоа е тоа.
Зошто да не,имам мрсна коса И тоа е точно се мрси од коренот па што сакаш ставај ефект нема .Се сум пробала речиси и тоа е тоа си мијам коса почесто и повеќе во репче ја носам
Не се глупирај, за твое арно. Ако не па со прашок за алишта да се проба? Може ќе ја испере убаво и темелно А тие кои имаат сува, нека пробаат со омекнувач, може ќе им се погоди.. Сама знаеш и викаш дека се мрси лесно, така што ќе си ја прифатиш ко таква, почесто миење, и нема толку проблем да има.
Има еден шампон од ДМ akut и sebamed За првут и еден друг се препорачува за луѓе со мрсна коса. И мене многу брзо ми се мрси и имав огромни проблеми со првутот ама сега сум си раат. "тоа беше борба дур да го најдам вистинскиот шампон од ДМ, само тој помага Сега ми е подобра и го користам еден Linola и тој е за мрсна и сува коса, или пак кога ќе те чеша многу