Се мував со протези незнам дали му сметаше, дали му беше убаво.Некое искуство? Ако смета темата слободно нека се избриши
оф лелее, ако не се пожалил не му сметало. Јас носам и горна и долна фиксна веќе подолг период и ваљда не му смета на маж ми, бар така вика
Абе мило што се замараш ти...во тој момент зарем се мисли на протеза или нешто друго...остај нека ве носат чувствата и емоциите тоа е најмала пречка така да уживај си
Се бакнуваш со усните, а не со забите иначе и јас ко ги ставив, прво што го прашав беше дали е нешто поразлично хаха
Хахах.... изглеов со едно типче што носеше протези, седиме правиме муабет и ми вика јас кога се бакнувам тоа го правам нежно, несакам диво бакнување. А па јас кутрата одпосле скапирав дека тој носи протези ( ноќ беше затоа) . И тоа ми беше прво нежно мување. Иначе кај мене стандарт е со страст. Такви ми се погодуваат машките
Кога се фатив со сегашниот сопруг имав протези ... Среќа мобилни беа па не морав баш тогаш да ги носам инаку не се имам мувано со некој кој носел протези , па од таму и не сум компетентна да дадам мислење , иако од моја гледна точка не би ми сметало , нема да се гриземе ќе се бакнуваме
Ако те побара другиот ден, значи не му смета. Не се оптеретувајте бре, носиш протези за здравје не за на некој да му се допаднеш.