и каква надградба сакаш да ставиш на кркмите не ми е јасно можеш да ставиш само со кератин или силикон ама тие надградби баш не се ставаат напред оти се познаваат колку и да пазиш лепеното ќе ти излези така да неможеш надградба да ставиш на кркмите или мајтап само на страната си прајш...
Па немам појма за надградба, затоа прашав . Штета ако е така, а јас мислев ќе се спасам од шишкиве, ми се здосадија .
грл неможеш никаква надградба да ставеш на шишики можеш само да си ги средваш дури да ти пораснат крениги нагоре тргниги на страна со некое шнолче или плетија косата напред кај кркмите со внатрешна плетенка ем убаво изгледа ем нема да ти сметаат носи венче има мн.начини...
баш сакам да нарачаш па да видиш што ке ти прата јас нарачав и ке се смееш што мии пратија 3 прамени само за една страна на косата нема врска тоа што го гледаш на сликата и тоа што ке ти го пратат,верувај ми порачи па после ке излезе сиромавиот два пати плака
Јас пред некое време се заинтересирав за надградба и случајно на нет налетав на странава за надградба на коса и размислував да нарачам. Спојлер http://www.luxyhair.com/ Девојкиве изгледаат ептен уверливи, а ми се допаѓа и изборот што го имаат и густината на косата. Ваше мислење??
Ај не давајте пари за џабе кај нашиве “квалитетни„ фризери.Порачајте си од оваа страна http://www.luxyhair.com/ девојкиве имаат квалитетна коса, ги има на јутјуб, како да се грижиш за таа коса, како да ја миеш, какви фризури можеш со неа да правиш.Има сетови од по 120 грама и 160 г. а овие од по 120 се некаде 90 евра сметај dека овде коа ќе ти стасаат, поштата ќе ти земе пари така да иди околу 100 евра, а тие од 160 грама се поскапи се некаде 110 евра. За 1000-1500 поскапи се.Е тука имаш и бонус, има free shipping, така да не ти земаат тие пари, само си плаќаш со кредитна картичка, и толку.
NightAir ако го прочиташе мојот пост погоре ќе забележеше дека зборувам за истото... Во секој случај фала на мислењето
девојки а како може да се порача и за колку време ке стигне?а и тие 120г и 160г кај нас колку цм е?можеби е глупо малку прашањето али стварно не ги разбирам тие работи
За 120гр коса: Luxurious Set Contains (9 Pieces): - 1 : 8” weft - 2 : 6” weft - 2 : 4”wefts - 4 : 1.5” wefts Total weight: 120 grams Approximate Length: 20″ inches За 160гр коса: Super Luxurious Set Contains (10 Pieces): - 1 : 8” weft - 1 : 7” weft - 2 : 6”wefts - 2 : 4” wefts - 4 : 1.5” wefts Total weight: 160 grams Total Pieces: 10 Length: 20″ inches Shipping: International: 10-15 business days Ships with USPS Priority Mail International
*IMPORTANT: We cannot guarantee that you will or will not be charged any customs taxes or duties. Any customs or import duties are charged once the parcel reaches its destination country. These charges must be paid by the recipient of the parcel. This applies only to International and Canadian Orders. Да ви кажам дека не е бесплатна доставата. Бидејки го испраќаат преку USPS Priority Mail International постои плаќање на царина и поштарина. Поштарината се движи вака Weight/Distance Eastern Europe Price Group 4 1 lb $26.25 2 lb $30.00 3 lb $33.75 4 lb $37.50 5 lb $41.25 10 lb $61.00 20 lb $100.50 Значи плус на цената ќе треба да платите и 26,25 долари за поштарина. Царина не верувам дека ќе се плаќа. Така да убаво распрашајте се све колку ќе ве кошта, бидејки јас имам нарачувано од америка и ништо не е Free of charge.
Не се нормални бе Е баш ќе размислам дали ќе нарачам зашто и покрај дополнителните трошоци постои голема веројатност никогаш да не стигне.
Продавам плава надградба за коса природна широка 50 см, а долга 70 см. Ако некоја девојка е заинтересирана нека ми прати ЛП. поздрав