Јас сакам да ве прашам дали знаете некој фризерски салон каде може да се продаде коса ве молам ако знаете да ми кажете Однапред ви благодарам
Има во огласи, видете. Цените не се малце за наши стандарди, но кој има нека дава. Мајка ми зема природна коса околу 300 евра беше ама многу беше добра. )
дали некој има користени надградба со природна коса од http://www.dobrakosa.com/ (тука) или пак дали знае дали се квалитетни? a feminas полуприродна или природна сакаш?
Јас купив надградба за најефтини пари Природна коса а ја платив само 3500 денари Презадоволна сум бидејќи малку ми делеше бојата па ја исфарбав надградбата но не се оштети.ептен е убава
имаат некој попуст објавен на 18 јануари, 3500 денари 100% Природни надградби . додај ги за пријатели и ќе видиш се што те интересира
Ги додадов и ми го пишаа ова : Cenata na nadgradbata zavisi od nejzinata sirina a dolzinata na site nadgradbi mu e ista. Nadgradbata od 3500 denari e so sirina 40 sm, dolzina 65 sm + gratis snoli. Nadgradba so dimenzii 115 sm sirina i 65 sm dolzina + gratis snoli e 7000 denari; Nadgradba so dimenzii od 95 sm sirina i 65 sm dolzina + gratis snoli e 6500 denari; Nadgradba so dimenzii od 45 sm sirina e 4000 denari + gratis snoli; Nadgradba so dimenzii od 50 sm e 4500 denari + gratis snoli. е сеа, не знам дали ми е доволно таа со ширина 40 цм, вие што мислите ?
Јас ја нарачав таа од 40 см мене ми беше соодветна за косата-ми беше доволна, е сега не знам зависи колку ти е густа косата,пак прашај си и види
Како што ти пишав мене надградбата ми е Ок супер се вклопува со мојата коса,ако мислеш дека ќе ти биди ретка ете има и други погусти,најдобро прашај си таму мислам дека подобро би ти објасниле.
Има се продава коса во ск кај битпазар мислам за 500денара ама иста е ко природна целата е на шноли јас имам користена таква еве сеуште ја имам веке 8 месеца но ми се уништи бидејки незнаев да ја одржавам сега повторно си купив косава е закон не е скапа а исто е ко природната.Единствено е тоа што сега фала богу неможеш да ја виткаш оти многу гори инаку косата е права можеш слободно да ја врзуваш се нормално.
искрено мислам дека 40 цм ти е малку бидејки тоа е поприлично ретко...а и можеш да најдеш и за поевтини цени од овие....еве на пример мојата надградба е долга 70 цм а широка 1 метари и 20 цм и чинеше 5000 ден-косата е природна и е квалитетна,ја одржувам скоро година...
devojki daj kazete mi onaa kosa koja se sie na vasata.. kolku pari e i kolku vreme stoe? dali so nea se banjate? blagodaram