Ке ве молам некој што има искуство со надградба,сакам да си земам со шноли но мојата е многу ретка се плашам дали шнолите ке ја држат добро и дали ке се познаваат?
Може да ми објасниш поточно каде се наоѓа местото каде што се продава косата? )) Мене ми треба само за една употреба, а не сакам да дадам многу пари
Тие што зборат за Диор дека надградбата не е добра или незнам што самите си се криви затоа што незнаат да ја одржаваат,јас веќе 4 години ставам и сум презадоволна!!!Надградбата едноставно треба само кога ке станете и пред да си легнете убаво да ја исчешлате,нема никаква филозофија.И нема човек што ми нема кажано леле колку ти е убава косата и не ни приметуваат дека ми е надградба кога ке им кажам се чудат како може да ми биде така убава
не е проблем доколку ти е ретка многу често луѓето се ретка коса земат за да ми е побујна и густа, добиваш екстра волумен првиот пат се шие косата со штипките и тоа ги вадиш и ставаш кога сакаш секако нема да ти се познаваат, се земаат иста нијанса штипки како косата, и се закачуваат на долните прамени најважно е да не е предолга за твојата коса. да не ставиш 20сантима разлика од твојата и надоградбата
Феминки, да ве прашам. Јас го чувам репчето од мојата коса, кога се шишав (а ми беше прилично долга). Сега сакам да си направам надградба. Ме интересира каде може од репчето, да се направат праменчиња, така да од нив, да си направам надградба. Фала однапред
мисс дирекно од репшето т.е. од твојата коса нема шанси да се направи било каква надградба бидејќи косата треба да се обработи или на коса со шноли да се направи или со кератин праменчиња треба да го прашаш твојот фризер значи косата мора да се обработи и таја да биде спремна соодветно за потоа било каква надградба логично
Devojki bi sakala da ve prasam...dali od nadgradbata so snoli ima i vitkana kosa ili pak sama ke treba da si ja vitkam? Bidejki prirodno imam vitkana kosa pa bi sakala taka da ja nosam i nadgradbata ako stavam. fala vi odnapred
самата ќе си ја извиткаш нормално и тоа по крој на твојата виткана коса самата ќе си знаеш посебно ако е 100 по 100 природна одма ќе ја извиткаш без проблем и таква ќе ти седи се додека не ја измиеш косата т.е надградбата...
Мирка ваков тип на надградби има во добро снабдените бижутерии оние кои се стварно големи и кој имат све и свашта што би се рекло па наместо да одиш на пазар ќе си купиш ваква коса на прикладно место
da no dali ke mozam da ja svitkam bas ko mojata? A sigurna si deka nema da mi se ispravi ? Ti imas staveno?
aj kazi mi kade si ja stavila? i kolku metri ti e? nekako eftino mi izgleda 4000den... kolku vreme ja nosis?
Kate ke mozes da mi kazes dali na drugarka ti i se pogodi prirodnata nadgradba od Prilep sto si ja zela? Dali moze da ja vitka, dali se isprava sama ako ja svitka pred toa, dali i se osteti na vrvovite i sl...? Fala ti odnapred
Јас имав надградба пред едно 5 год али имав лошо искуство со неа прамени ми паѓаа нон стоп,ужасно ме чешаше некој гарант и си мислел дека имам вошки 2-3пати неделно идев на да ми ја мијат фенираат и сл, ја платив некаде околу 200 евра али имам густа коса така да повеке прамени ставив ова за 4000 мн евтино ми изгледа гарант се помалце прамени или пак не квалитетни се така да убаво проверете
Да имам носено дури да ми порасни мојата коса и уште ја имам ја ставам понекогаш кога многу ќеф ќе ме фати бидејќи знаеме дека надградбата не дава само должина и волумен дава, па знаеш какава е твојата коса како е виткана така ќе земеш со фигаро или преса ќе си ја извиткаш и надградбата или оди на фризер ќе ти ја извиткаат и се додека не ја измиеш надградбата таа ќе седи виткана се разбира...
мојата е со шнолички и си ја имав порачано од кај мојот фризер се разбира дека ми беше погодена и нијансата и квалитетот све сега со текот на времето косата малку се оштетва од виткање пеглање ама ти ќе ги избегнуваш тие работи повеќе подолг период ќе ја носиш виткана или пглана и нема да ја оштетваш со четка ќе си ја чешлаш и ќе си купиш еден убав спреј за одржавање малку од плеткање кога ќе треба да ја расчешлаш не само да ја чешлаш на сила да ја кубиш јас ја носев за изглед да не ја пеглам мојата коса да ја оштетвам си ја ставав надградбата и косата ми беше преуба сега ја имам веќе 3 години и мојата коса е порасната затоа не ја користам повеќе или пак ја ставам ретко во посебни прилики сакам за фризури дава волумен и мн.убаво изгледа но ете сега можеш и преку нет да порачаш и нијанса да си одбериш а како се наплаќа тоа незнам треба добро да се информираш
Ke moze da mi dades broj od tvojot frizer? Vo koj grad e ova? I jas bi sakala od frizer da poracam da si ja vidam vo zivo bojata na kosa i se ostanato, zatoa ne mi se poracuva od net.
а тие бижутерии ги зимаат од битпазар кај сто се продава на големо и кога ке видиш исто ти се фаќа само тие сто ги зимаат од битпазар [нормално] поскапо ги продаваат jas купував 4 ,5 пати зошто незнаев да ја одржавам а ми рекоа дека треба посебен чешел за вештачка коса а зимав од тие целите перики и ги делев со ножици беа сошиени на мрежа и после таа мрежа ја сечев и ми излагаа повеќе парчиња и имав за 2 употреби пред 3 години 500 беше косата па после нешто ги поскапија 700 и сеа немам земено зошто ми е долга
Јас кажувам оти имам видено да се продаваат по бижутерии али дај те бе луѓе премногу се познава дека се вештачки пак светат баш пред некој ден видов во една бижутерија за денски очај се за навечер може да се извлечеш или да ја ставиш за фризура за една или две употреби поинаку никако искрено очај се не вреди ни 500 ни 600 ни 700 да дадеш подобро собериси пари и куписи барем од 3000денари господ да те види и ако биди да биди убаво да изгледа...
извини миме87 сум те разбрала погрешно јас мислев за овие бижутерии стандард што се како во гтц а за такви знам преку интернет природна е 5000 денари а има и полуприродни незнам колку се има разни и долги и кратки ги гледав на сликите добри се и има позитивни коментари а овие јас што ги опишував ти се за краткотрајна употреба се разбира ако го имаш вистинскиот чешал а и плус јас што ги користев не се приметуваа дека се вештачки мене до сега никој не ми забележал ,тие сто се ептен ефтините стварно премногу светат се гледа дека не вредат