Ке може ли да ми кажете каде можам во најбрзо време да си купам надградба на коса,да биде полуприродна или природна со шноли.Сакав за матура да ставам,а тоа е наредната недела и колку отприлика би ме фатило?? фала многуу
побарај низ оваа тема на почетокот некаде девојки имаа оставано број мислам од фризерка од прилеп кај неа има полуприродни надградби многу убави и природни можеш да си порачаш полуприродна 3000ден е поефтино невервам дека ќе најдеш а и ги доставува дома по пошта ќе се договориш побарај на почетокот на темата...
BettyBoop јас ги контактирав и ми кажаа дека само на големо продаваат , па би те замолила ако можеш да ми кажеш каде да се обратам бидејќи цената е многу примамлива а и ко што велиш-презадоволна си! фала многу, поздравче
da ti pomognam ako sakas da si kupis dobra nadgradba ako seuste ne si kupila za matura jas jas si kupiv prirodna kosa i mozam da ti kazam deka sum prezadovolna i na site moi drugarki im se dopadna, kosata e prirodna moze da se farba i se sto sakas da i pravis eve pobaraj gi na fb vaka se pisani Nadgradba Na Kosa (Hair Extensions) se nadevam deka malku ti pomognav pozdrava pa ako si kupis ke kazes
Не можат да се фарбаат.Можат да се пеглаат,виткаат и се останато освен да се фарбаат.Тоа е уствари и нивната единствена разлика со природните.
Јас имам полуприродна коса ако сака некој светло смега со плави праменчиња ко шатирана иде 1600 денара може да се витка пегла ако сака некој нека ми пише лп. позз
www.nadgradbanakosa.webs.com provereno, zedov jas, bratucetkami, komsikata i uste edna drugarka. kosata e kako svila ja nosam godinaipol .dodeka bratucetka mi ja ima okolu dve godini, seuste e kako nova pozz
i jas se plasev da ne bide prava i dali treba nos stop da ja vitkam. prezadovolna sum, nemozam da se zamislam bez nadgradba nadgradbata sto ja naracav od prilep mi e talasesta , cesto ja peglam, a koa ja nosam vitkana samo ja ostavam da se sushi i kompletno e ista kako mojata, so prirodni talasi. mojata komsika naraca prirodna vitkana, i e mnogu ubava. sepak treba da se konsultiras so niv, da im ispratis slika i ke te informiraat kakvi talasi ti prilegaat zasto imase minimum 5 vrsti na vitkana kosa, ne se sekjavam tocno. ovaa e stranata od kaj sto ja kupivme www.nadgradbanakosa.webs.com prasaj ja devojkata , mnogu e fina ke ti objasni ubavo se nadevam deka pomognav
Zdravo a kolkava e dolzinata na kosata koja ja iams zemeno , dali e so snoli i dali moze da dobijam brojce )
Здраво девојки дали знаете од каде можам да порачам надградба на коса целоснa во реп на вакво нешто мислам http://www.google.com/imgres?hl=en&biw= ... ce=message
devojki vakaa jas imam kupeno prirodna kosa od drugarka shto se shishashe ... dali znaete kade treba da ja odnesam za da mi ja soshijat i da mi ja napraaat na shtipchina .. ve molam ako znaetee kazhete mi fala odnapred
Prodavam poluprirodna temno kafeava kosa cena 3000 den.Siroka e 120 sm,a dolga 50 sm..Odlicno zacuvana so lokni i so ubav sjaj za dolga i pred se gusta kosa..Zainteresiranite neka mi pisat na mail : nadgradba82@yahoo.com
и на природните коси им има крај ништо не е вечно ќе ја миеш, пеглаш, виткаш , фарбаш и толку ќе и дојде крајот јас искрено не би давала толку пари за коса
Dali znaete kade mozam da nabavam samo klipovi za kosa,za da si gi sosijam , bidejki imam nadragba no mi se izgubi edno klipce.ke vi bidam mn blagodarna
Сакам да ставам надградба со кератин,бидејќи со клипсови мислам дека ќе ми треба мн време додека наместам ред по ред .Доколку некој има искуство нека пише ,бидејќи имам слушнато дека кератинот ја оштетува косата.
Девојки вистина ли е дека од надградбата може да почне да опаѓа косата? На крајот на месецот еден братучед прави свадба и сакам да си направам надградба но страв ми е да не почне да ми опаѓа косата. Оваа го прашувам затоа што денеска прочитав за таа манекенката сто и опаѓалакосата од надградби.
Кератинот ја прави партал косата не ти препорачувам такво нешто 6месеци ќе имаш коса убава кога ќе ја извадиш без коса ќе шеташ неможиш да замислиш колку коса ќе ти падни,ако ти е досадна таа со шноли ред по ред да ја наместиш па тогаш порачајси коса на една лента што е направена распрашајсе одамна помина времето кога прамен по прамен се местеа косите сега може да се порача коса целата да е направена на една лента незнам дали ме разбираш побарај на нет распрашајасе кај фризер...