Девојки ви благодарам на тие што ме советувавте од каде да ја купам надградбата,ми пристигна денеска и пресреќна сум Не очекував да биде толку убава,но бидејќи повеќе бевте скоро со исти препораки,ја нарачав од тука-не погрешив косата е преубава.Фала девојки http://www.facebook.com/nadgradbakosaa
aа колку ја зема и дали природна полуприродна?? цените како им се движат? ај ако сака нека стави некој цена од овој сајт што зимал ми треба да направам споредба со една друга надградба, прасувам на сајтов и ми викаат 3700 ден полуприродна и тоа сеа има попуст до крај на месецов после ке биде 4200 многу е за полуприродна
многу е за плуприродна коса претеризам за тие пари ќе си земеш природна јас кај мојот фризер си порачав за 3000денари природна прекрасна коса ама некаде околу 50 сантими и нешто ако е значи само за задниот дел 4200денари за полуприродна е премногу ако ја третираш таа со текот на времето има да свети како вештачка подобро размисли и побарај на др.место...
мене ми треба 65 сантима долга и тоа само за задниот дел на други места не ми треба зошто ми е долга кога ќе го ставам задниот дел ќе ми изгледа степенасто а на овој сајт 60 см една трака цела сто се таков модел е толку пари и гледам девојкиве се фалат дека била густа , а ти 3000 ја зема само за задниот дел ? и колку ти е густа да не биде 3 влакна ако не те мрзи прати ми слика во лп
Зедов природна надградба,ја платив 5000 денари,а тоа дека за 50 евра ќе најдеш природна ахам да една другарка моја плати демек за природна да не именувам од кај ја зеде а надградбата ужас беше .Јас пред да ја нарачам од тука мислев да нарачувам од странство ама требало некоја картичка да имаш за нарачување,и добро ги разгледав сите понуди природна за 3000 денари или помалку нема никаде во светот,а кај нас ги продаваат како природни а земаш вештачки.Тоа ти е исто како за патиките се знае од каде има оригинал а на пазар можеш да најдеш имитација за многу поефтини пари а дали се квалитетни е тоа се знае колку пари толку музика Јас од надградбата сум презадоволна и тоа како се познава дека е квалитетна,влакното е преубаво. И додека пребарував на нет за надградбите значи голема улога за цената има должината и се разбира ширината,барем насекаде во светотот е така,а кај нас прво ја гледаме цената ќе си помислиме ефтино а земаме надградба кратка и ретка.Лично за себе додека не ги разгледам сите понуди не одбирам и не купувам.
heart.stealer надградбата јас ја зедов со должина 65 см,и добив гратис шноли за надградбата ,и не ми беше ретка,туку напротив доволна за цела глава
од 1ви октомври природните ќе биле 8000 сеа овој месец ако се искористи ама неможам овој месец штета се надевам дека пак ќе ги симнат цениве
Да не имаш погрешно сватено?Јас кога ја зимав надградбата ми кажаа дека до средината на месецот ќе му биде попустот и дека нема да бидат 8000 денари одкако ќе заврши попустот, и сега ќе имало некој нови надградби и ќе биделе по пристапни цени,но ги немале сеуште одредено цените на новите надградби,сепак најубаво е таму да си прашаш,да не дојде до забуна. Јас зедов бидејќи сум на свадба а и попустот да го искористам Инаку ептен сум задоволна ја испробав на сите можни начини ја извиткав многу убави беа локните,ја испеглав другарка ми нарача од полуприродните денес и пристигна ептен убава е нема сјај како вештачка не светка,и ептен густа е.Двете задоволни и среќни ќе одиме на свадба со долги коси
па можеби сега направиле некој измени во цените ,јас кога прашав ми кажаа дека нема да бидат 8 000 ден и дека попустот ке биде до средината на месецот, но можно е ти кога имаш прашано да немале тогаш некој измени во цените и така ти се погодило нема врска ако си заинтересирана прашај ги ке ти казжат и ке ти објаснат тие поубаво поздрав до тебе
zdravo jas sum nova pozdrav do site feminki na sajtov i kako z apocetok ke ja otvoram temata za nadgradba na kosa da mi kazet kade mozam da najdam prirodna kosa no da ne bide mnogu skapa cenata da bide prifatliva fallaaa
јас прашував кај една фризерка за надградба и ми вика дека ја порачуваат цела перика и после тие си ја делат на прамени значи 100 % природна била околу 9000 чинела вреди ли за париве зошто тука имаш многу прамени и густа била и се разбира фризерката профит си зима од ти што ќе ја купиш тоа нормално
Jas naracav kosa si ja plativ vcera i deneska ne mi stigna vas za kolku dena vi stigna ??? Da ne e nekoja prevara pa da mi gi zedoa parite???od taa stranata od fb naracav
Feminki mi stigna kosata i pogodete sto dobiv za 5000 den -5vlakna kosa poveke vlakna imam na siskive ja stavam na zadniot del i samo mi se gledaat nekolku pramencinja mizerija red prameni red promaja da znaete deka ako naracuvate od taa fb stranata od devojkata od prilep sto e ke dobiete edno pramence od kosa lele ne znam sto da kazam pa uste bile namaleni od 8000 :0 pa uste tolku da se zalepev ke puknev od maka za parite cak sto veke mislam deka i ne uste tolku uste dvojno poveke da i naracam znaci tri nadgradbi pa togas bi bilo dovolno a na slikite na fb neznam po kolku kosa im stavala na devojkite ama mene mi prati edno pramence bi bil dobar izraz za toa sto go dobiv
Sega ni toa sto go dobiv nemozam da go koristam sto znaci potrebo mie uste zasto ako stavam toa sto go dobiv izgleda smesno ve molam kazete mi od kaj da si naracam uste ama da bide pogusta kosata i da ne bide mnogu skapa
мојата флизерка продава коса природна 100 евра е 1 метро ширина 70 см должина јас лично ја имам видено и знам дека е многу убава и густа ако сакаш да ти пишам број па чуј се со неа инаку каква боја сакаш таква ке ти ја направи може и да се фарба и шатира и косата е стварно ем убава природна ем густа нема да згрешиш верувај
Eva11 te molam pisi mi vo licni poraki brojce od tvojata frizerka pa jas ke i se javam zasto stvarno se razocarav so pramenceto sto go dobiv si go skriv vo fioka da ne go gledam posto se nerviram uzasno so 5000 ke si idev u shoping ako ne drugo a vaka sega uste tolku paricki ke si dadam ama tuka citav mnogu ja falea devojkava i kosata bila ubava gusta kako da ne neznam samo se mislam da ja slikam i da vi ja pratam da ja vidite sto uzas dobiv Ako ne mi veruvate zimi se nemojte da si gi davate parickite za gabe ili barajte da vi ja slika kosata sto namerava da vi ja prati ili nisto od biznisot zasto taka mene me zeznaa a jas gi gledav slikite na fb sto im stavala nadgradba i se izlazav koj stigne laze aufff veke
devojki ajde ve molam ako nekoj znae kade se prodavaat dobri prirodni nadgradbi neka mi pise broj ili nesto slicno please