Ајде баш стави слика да видиме...Ме интересира дека сите се фалат а ете сега ти што кажа и ме стави во недоумица дека и јас сакав да нарачам од таму ..
bubi26 jas da se nadovrzam na temeva da kazam deka skoro pred eden mecec si kupiv nadgradba na kosa , a prethodno barav nasegade po sajtovi , prasuvav i po tolku mnogu baranje pa a i na femina citav ima eden kup pozitivni komentari za nadgradbite a toa znaci deka golem del od niv poracale nadgradba na kosa i se dosta zadovolni i mene mi ja preporacaa bidejki skoro site sto mi kazuvaa bea prezadovolni ...pa rekov i jas ke naracm nadgradba koga gledam deka ima dosta dobri komentari od tie dto kupile , i ja naracav prirodnata nadgradba i mi stina za eden den kako sto mi kazaa i moram iskrena da bidam deka kosta sto ja dobiv e preubava epten mi e ubava prirodna e toa uste odma na start mozes da go zaprimetis , ne se pletka dolga e 65cm mi doaga toa do polovina bojata e ista kako na slikata sto si ja naracav dobiv i besplatni klipsovi kade sto po frizerskite saloni se po 100 den i sto da kazam uste mnogu jas licno sum zadovolna i site mi ja bendisaa nadgradbata , pa pota im ja preporacav na drugarki i na edna bratucetka moja i taa sakase nadgradba mi ja bendisa kosata i taa od istoto mesto si poraca i isto bese mnogu zadovolna !! toa e moeto mislenje koe sakav vaka javno da go kazam za mojata nadgradba navistina presrekna sum od koga si sakav dolga kosa hahaaha i si dobiv no sekoj si ima pravo na svoe mislenje i da si kaze sto saka pozdravce
девојки најдов надградба 60 сантиметри ширина, 65 должина за 3000 ден што мислите да ја земам ли природна е на старо добра сочувана
Odamna se nemav vkluceno,znaci kazav na mene sto mi se sluci e sega ako nekoj e zadovolen so 5 pramncinja kosa ok ama fintata e sto toa sto go vidov na slikite i jas sto go dobiv nema vrska po nekoja moja gruba procenka mislam deka edno 3 nadgradbi kako mojata ima staveno na devojkite pa sega vie preracunajte kolku kosa dobiv koj saka neka veruva koj saka neka ne veruva samo jas vi kazuvam sega dodeka ne si vidam so svoe oko u zivo sto si kupuvam a vaka od internet vise nikad jas ne rekov deka ne e ubava da ama 5 vlakna e nemozam ni da ja stavam ni nisto sega ke treba da dokupuvam za da ja upotrebam i ovaa sto ja zedov otprilika dovolna e samo za edna strana a pozadi?a drugata strana od glavata ? Neznam ako sakate da rizikuvate izvolte jas samo vi kazav mene sto mi se sluci ....
Ja plativ 5000 i toa na "popust" od 8000 bila....https://m.facebook.com/?_rdr#!/nadgradb ... =745284017 od tuka ja naracav
Морам да се пофалам дека конечно и јас по толку желба имам надоградба на коса со сноли плава сатирана иста како мојата коса што не ми се веруваше дека ке биде иста бидјеки ја нарачав од ebay преку еден пријател кој има сметка и може да нарачува ја добив за еден месец од порачката нова долга 60 см плус ја скратив на фризер ептен лесно се мести со шнолите ( едно парче до 4 сноли две до 3 шноли две со 2 шноли и две со по 1 шнола) лесно ја местам дури и сама ме фати некаде 4000 ден со безплатна достава Така да кој се мисли за порачување на природна коса од ebay да не се мисли ем поефтина ем стварно убава и квалитетна Барем мене ми се погоди
косава мене од километар ми се гледа дека не е природна а камоли да ја пипнам во живо а напишала природна што мислите вие ?http://mojagarderoba.mk/items/alatki-za-razubavuvanye/39195/nadgradba-na-kosa-prirodna
Девојки, братучетка ми продава надградба од природна коса за 4000денари. Долга е околу 70цм а широка околу 1метар. Ако некој сака повеќе информации нека ми пише во пп. Инаку јас имам од истите надградби, природни и често ја фарбам и ја виткам и сум задоволна.
Дали ке сакате да ми препорачате добро фризерско студио што става надградба на коса.Може и во лп ако овде се смета за реклама или сл.
јас имав ставено надградба со штипки еден прамен со природни и вештачки влакна го купив 250 денари а за мојата коса требаше 6 што е навистина поефтино од другите што чинеа еден 700 денари го имам 2 месеца и сеуште не е оштетен се надевам дека уште долго време нема да се оштети...
Од кај да купам онаков реп што е како надградба, ама не пуштена, туку цел реп да го закачам на врзана коса? Не ми треба од природна коса, амо да не сјае многу (да не се приметува апла дека е вештачки) знае некој? Мн. би ми помогнале итно ми е
Леле јас сега дури видов. Може да се види косата, само што таа што е долга 70цм ја продаде, и остана само од 55цм мислам дека е а исто метар или 1м и 10цм широка.
Женски јас си порачав коса, треба да ми стигне за 10 дена па ке ви пишам каква е , околу 3500 ми излезе,се надевам ке биде добра, инаку порачав од ибеј ,поздрав
Za matura sakam da stam nadgradba...naracav od Swiss,mislam dovolno im objasniv kakva sakam da bide. Vo meguvreme najdov i tuka edna e 2400 den drugata e 1500 den razlikata izmegu niv e toa sto ednata mozelo da ja ,,vittkash,, drugata ne ..okolu toa neznam kolku e tocno. Prirodni se i dvete so po 6 prameni...Neznam so da pramm..daj kazete ..e sea normalno ne sakam da izgledam i mn vestacki ??