Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Каква е таја надоградба со штипчиња?ако мислиш со шноли таја можеш да ја купиш од секаде сама си ја местиш и нормално вадиш каква е таја во силуете баш ме интересира и мене?

2. barbikai

barbikai Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    da de na shnoli mislev :D

3. b.jovanoska

b.jovanoska Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Vo siluete nemam iskustvo so snolicki kosata sto ja stavav bese so silikon.. eden pramen 1.5e. zavisi od gustinata na kosata kolku prameni ke ti bidat potrebni a kosata bese prirodna i svilenkasta so extra kvalitet. Nema da zgresis navistina e kvalitetna barem mene mi se pogodi epten.
    Vo tetovo stavav na snolicki, i razlikata e vo toa sto mozes da ja vadis i stavas koga sakas bez ostetuvanje na svojata.
    Takva kosa moze da si ja poracas i sama da ja mestis bes profesionalna pomos.Zatoa i baram nekoj da mi kaze kade mozam da si poracam takva a i snolickite gi imam od predhodnata
    :*

4. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    колкава должина ти треба?

На nadenajdenova му/ѝ се допаѓа ова.
  5. b.jovanoska

b.jovanoska Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Dolzina kolkava sakas 50-60 cm ako sakas pokratka mozes da si ja skratis
    Zavisi so kolku dolga kosa se zamisluvas

6. barbikai

barbikai Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    EEE jas vcera bev da stavam nadgradba vo siluete so shnoli. Mnogu sum zadovolna kosata e prekrasna svilenkasta mi ja ofarbaa ista ko mojata i vi preporachuvam na site.
    cena:150 evra

7. Kiki7

Kiki7 Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Tocno e deka nadgradba od prirodna kosa recisi i da nema kaj nas, poradi cenata se razbira.
    Mnogu od tie sto se involvirani vo ovoj biznis znaat da recat deka prodavaat nadgradba od 100% prirodno vlakno,no vsusnost se raboti za poluprirodno vlakno,kako i nadgradba od 100% sinteticko vlakno.
    Jas nabavuvam od Amerika razni nadgradbi za kosa-za pustena kosa i za kosa vo rep, kako i trepavici za nadgradba.
    Dokolku sakate da ne ja ostetite Vasata kosa i Vasite trepavici,kontaktirajte me.
    Mojot paket se sostoi vo toa sto za 100 evra dobivate :
    -nadgradba za kosa so snoli
    -trepavici za nadgradba i lepak

8. Monni94

Monni94 Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    28
    Sakam da si poracam kosa od internet..moze nekoj da mi kaze od prilika kolku grama i dolzina za kosata treba da poracam za da izgleda ubava i gusta :)

9. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.727
    Допаѓања:
    322.841
    Сакам да купам вештачки реп, ама незнам кај да барам.
    Имам црвена коса.ж
    Ако некој знае кај има вакви репови, нека пише тука :clap:

10. Devica88

Devica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    За долга минимун 22" (инчи) а тежината минимум 120gr. јас така земав и ми е долга до половините, и доволно густа 8)

11. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Имам другарка која живее во Америка, таа користи Foxy Locks веќе неколку години, ги порачува од нивниот веб сајт
    (http://foxylocksextensions.com/shop.asp)
    . Вели дека биле многу добри, и не како овие кај нас само еден прамен поширок и готово, повеќе прамени се со различна големина и барем според она што го гледам преку скајп делуваат природно. Ми кажуваше дека многу нејзни пријателки ги користеле и немале некоја примедба, ги пеглале, виткале и сл. Е сега, после година дена секојдневна употреба ако ја третираш ќе мораш да ги замениш, "не биле убави како кога ги купила", што според наш стандард би значело ќе ги носиш дур си жива :lol: Гледав и некои девојки на јутуб ги користат. Aко сте за купување мислам дека вреди да се проба :?:

12. simeonasimeona

simeonasimeona Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    2
    Репови можеш да најдеш на пазар и во продавници за божутерија и не се скапи цената им е некаде околи 200 ден . позз :)

13. simeonasimeona

simeonasimeona Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    2
    Има некој искуство со силиконска надградба ? Бидејќи имам слушнато дека на некои им опаѓала косата,па затоа ме интересира дали е вистина тоа.

14. Dilajla-Di

Dilajla-Di Активен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0

15. Dilajla-Di

Dilajla-Di Активен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Поздрав до сите јас сум нова на сајтов и најмногу ме интерсираше во врска со надградбите сакам да направам надградба ама со шиење на коса не со кератин каде можам да најдам природна коса и таков фризер да не познава некој

16. Dilajla-Di

Dilajla-Di Активен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0

17. Blond8

Blond8 Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Takvo nesto jas imam praveno jas imam plava kosa no porano bev crna site mi se sieni kosi i toa go napraviv kaj Gringer vo Kumanovo.

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Јас имав надоградба со шиење и ако сакаш да ти остани твојата коса враце кога ќе ти ја вадат слободно стависи,немој ќе си ја уништиш косата мн.е тешка за одржавање на местото каде што ќе ти ја сошијат косата неможи да се мие неможи да се чешла цела како коноп ќе ти се напрај и цело време ќе те чеша ужасно е вервајми немој да те убедват само ќе си ги фрлиш парите најдобра опција ти е со шноли да си земиш и да си ја имаш години др.апсолутно ништо

19. Femina555

Femina555 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    26
    Јас од лично искуство би ви препорачала надградба со клипсови (шноли) чини околу 150 евра ама кога сакаш ја ставаш кога сакаш ја вадиш,ја прават по твоја желба колкава да е должината многу лесно се мие и се суши и ретко се оштетува

20. AngieVi

AngieVi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    44
    Од каде ја нарача?