Незнам зошто не сакате во Dior. Јас два пати до сега имам надградба од таму. Едната ја ставав лани во средина на Мај и ја носев до крај на октомври, а другата ја ставив оваа година во февруари и ке ја носам до средина или крај на јули (не за друго, мојата постигна должина каква што посакувам). Нити ми се мрси нити е вештачка, се гледа дека е природно влакно. Јас ставам по 60 прамени. Ми се има случено лани ми испаднаа 3 прамени, а оваа година 5, но тоа е од што брзам па се скубам со чешелот и од маслата што ги ставам за раст и мекост на косата.
девојки имате ли нарачувано коса од ибеј , ако некоја има купувано од овде нека ми прати линк , па и јас да порачам ме интересира за црна коса или по можност црна=теѓет
Дали некој има ставано надградба со шноли во салониве кај нас? Конкретно, има ли некој искуство со надградбите од Афродита С , Силуете или сл?
Dafuq Пациент Или евентуално профилот е јавен па пишува кој стигне Онтопик: Имав порано надградба онаква на штипчиња. Природно влакно, 5 прамени ми беа доволни. Околу 100 евра ме чинеше а и ми се погоди квалитетна, подолго време ја носев. Густина си имав ама ради должината морав да земам сакав подолга и така... @Rubiii, јас немам земано од силуете или афродита С ама сум слушнала дека им се добри и квалитетни надградбите, поточно за силуете другарка ми има кажувано. Може во цената да е посоленка така друго не знам да ти кажам...
Zemav obicno repce zamo za proba ....toa se rasipa posto i nekvalitetno beshe ...E sega zemav malku poskapo i prodavackata go faleshe kao demek nema da se rasipa ...ne so se rasipa seno se napravi ...probav da go izmijam so mlaka voda i sampon malku ,....go ceslav ali nisto..Dali ima nekoj iskustvo so toa kako da se odrzuva nadgradbata za da ne se rasipe ?
срцка ако си зела природна немало сено да ти се направи,ама си зема вештачка коса и нормално дека за никаде е таја која и да ти е фризерката те излажала природна коса не се оштетува и се одржава исто како твојата
сакам да прашам дали некој од али експрес си има порачано надоградба и како е задоволен од неа им аваква понуда 12 клипови 22инци и тезина од 130гр коса доволно ми е тоа или не?
Имав една надградба, чинеше околу 50 евра. ок беше за парите, но не траеше долго, а и беше ретка, така да за се под 100 евра не верувам дека е некоја особено добра надградба.
Скандалозно: Жена умрела од пајаци и црви во черепот, косата која и ја надградиле била од мртва жена! http://tocka.com.mk/1/110037/skanda...osata-koja-i-ja-nadgradile-bila-od-mrtva-zena Не си играјте играчки
Луѓе слушнав дека и се случило ова со црвите омг ми се згади стварно ужасно но дека умрела незнаев боже господе затоа ндоградбите со шноли се најдобра опција дефинитивно
А што као неа оваа коса и ја пресадувале? Исто ти се фаќа бе девојче,исто. Дали ќе ти ја лепат, шијат или со шноли ќе си ја ставиш, неважно е.
не е исто таја ти ја ставаат на главата ти ја шијат ти ја лепат и е нонстоп залепена до темето дење ноќе зато и се направил толкав процес а оваа девојче се носи 1 сат 2 и се вади не се собира на темето нечистотии хемикалии и др.сакам да кажам ако веќе се носи таа со шноли е најбезбедна и се подразбира дека не е исто...
Абе тие се гнезделе во влакната, сигурно не се колку тарантула големи па да ги видиш. Доволно е во 3 часа носење да ти се загнезди во скалпот, исто ти се фаќа ако прамените се заразени од некој паразит. Како бе вака несериозни сте за некои ствари и сакате да си се убедувате, стварно не ми е јасно.
Ne sum mnogu informirana za nadgradbite ke moze li nekoj da mi preporaca od kade bi mozela da si naracam i kakov tip na nadgradba da stavam ?