Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. little.gf

little.gf Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    42
    дали практикувате надградба на коса :*

2. little.gf

little.gf Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    42
    Не и несакам имам природно долга и густа коса :D :*

3. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    и? :rofl:

4. bastet

bastet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    94
    Незнам зошто не сакате во Dior. Јас два пати до сега имам надградба од таму. Едната ја ставав лани во средина на Мај и ја носев до крај на октомври, а другата ја ставив оваа година во февруари и ке ја носам до средина или крај на јули (не за друго, мојата постигна должина каква што посакувам). Нити ми се мрси нити е вештачка, се гледа дека е природно влакно. Јас ставам по 60 прамени. Ми се има случено лани ми испаднаа 3 прамени, а оваа година 5, но тоа е од што брзам па се скубам со чешелот и од маслата што ги ставам за раст и мекост на косата. :)

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ти ако имаш таква коса другите немаат и?

На Zaljubena111 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.557
    Допаѓања:
    106.281
    девојки имате ли нарачувано коса од ибеј , ако некоја има купувано од овде нека ми прати линк , па и јас да порачам ме интересира за црна коса или по можност црна=теѓет

7. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Каква допирна точка има тоа со опаѓање? Ако знае некоја подетално нека каже...

8. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Дали некој има ставано надградба со шноли во салониве кај нас?
    Конкретно, има ли некој искуство со надградбите од Афродита С , Силуете или сл?

9. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Dafuq :|
    Пациент :smirk: Или евентуално профилот е јавен па пишува кој стигне

Онтопик: Имав порано надградба онаква на штипчиња. Природно влакно, 5 прамени ми беа доволни. Околу 100 евра ме чинеше а и ми се погоди квалитетна, подолго време ја носев. Густина си имав ама ради должината морав да земам сакав подолга и така...

@Rubiii, јас немам земано од силуете или афродита С ама сум слушнала дека им се добри и квалитетни надградбите, поточно за силуете другарка ми има кажувано. Може во цената да е посоленка така друго не знам да ти кажам...

10. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25
    Zemav obicno repce zamo za proba ....toa se rasipa posto i nekvalitetno beshe ...E sega zemav malku poskapo i prodavackata go faleshe kao demek nema da se rasipa |( ...ne so se rasipa seno se napravi ...probav da go izmijam so mlaka voda i sampon malku ,....go ceslav ali nisto..Dali ima nekoj iskustvo so toa kako da se odrzuva nadgradbata za da ne se rasipe ? :)

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    срцка ако си зела природна немало сено да ти се направи,ама си зема вештачка коса и нормално дека за никаде е таја која и да ти е фризерката те излажала природна коса не се оштетува и се одржава исто како твојата

На sercee му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    сакам да прашам дали некој од али експрес си има порачано надоградба и како е задоволен од неа
    им аваква понуда 12 клипови 22инци и тезина од 130гр коса доволно ми е тоа или не?

13. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Имав една надградба, чинеше околу 50 евра. ок беше за парите, но не траеше долго, а и беше ретка, така да за се под 100 евра не верувам дека е некоја особено добра надградба.

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
  15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Луѓе слушнав дека и се случило ова со црвите омг ми се згади :puke: стварно ужасно но дека умрела незнаев :x боже господе затоа ндоградбите со шноли се најдобра опција дефинитивно

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.156
    Допаѓања:
    156.403
    А што као неа оваа коса и ја пресадувале? |(
    Исто ти се фаќа бе девојче,исто. Дали ќе ти ја лепат, шијат или со шноли ќе си ја ставиш, неважно е.

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    не е исто таја ти ја ставаат на главата ти ја шијат ти ја лепат и е нонстоп залепена до темето дење ноќе зато и се направил толкав процес а оваа девојче се носи 1 сат 2 и се вади не се собира на темето нечистотии хемикалии и др.сакам да кажам ако веќе се носи таа со шноли е најбезбедна и се подразбира дека не е исто...

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.156
    Допаѓања:
    156.403
    Абе тие се гнезделе во влакната, сигурно не се колку тарантула големи па да ги видиш. Доволно е во 3 часа носење да ти се загнезди во скалпот, исто ти се фаќа ако прамените се заразени од некој паразит.
    Како бе вака несериозни сте за некои ствари и сакате да си се убедувате, стварно не ми е јасно.

На mimiiiii и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  19. saskamk

saskamk Нов член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Ne sum mnogu informirana za nadgradbite ke moze li nekoj da mi preporaca od kade bi mozela da si naracam i kakov tip na nadgradba da stavam ?

20. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Каде се продава надградба со шноли и колку пари пари е?