Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. angela.bebe

angela.bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
    Здраво феминки..можеби не сум за темава ама не видов тема слична односно некоја што ке одговара на моето прашање..затоа ако имате некој одговор навистина ве молам кажете ми.. имам долга коса,природно кадрва(виткана)не изгорена не фарбана еднш само со к'на напраена, 5 до 6 пати досега испеглана а имам 21 година.. е сега проблмов ми е со ми тежи и неможам да се грижам доволно за неа како што се грижев до сега оти си имам поголема занимација (бебуш)и слушнав дека луге продавале прамен од коса па ве молам ако знаете несто кажете ми да не си ја фрлам за џабе во канта на некоја фризерка .ко можам да земам некој динар..хехх помош

2. saskamk

saskamk Нов член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Kako mozime da stapime vo kontakt za da ja poglednime

3. angela.bebe

angela.bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
    ти пратив во порака мојот фб профил ако несакас да ме адниш писи ми во порака за да знам на што сум

4. saskamk

saskamk Нов член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Си зедов коса од http://dobrakosa.com/ и косата е 180 цм сирока и незнам како да ја направам казете ми какви димензии да ги сосијам има ли некој искуство. Тие ми казаа од 10 - 22 цм да ги правам прамените. Ако има некој искуство како да ги правам прамените писете ве молам позз.

5. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Да ли може некој што има нарачувано коса од сајтот dobrakosa.mk да ми каже каков е квалитетот густината и слично, да ли можеш да отидеш кај нив да си одбереш нијанса и слично.
    Исто и за девојкава на фб некој имаше пишувано дека имала убава коса (Надградба на коса (Hair extensions) е потпишана) ако може цени од прилика, како оди со бирањето на боја, да ли може во живо да се видат или се е преку фб. Фала ви многу :*

6. Desdemona39

Desdemona39 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    ПРОДАВАМ НАДГРАДБА ОД ПРИРОДНА КОСА СО ШНОЛИ

Јас си купив природна коса, надградна на клипсови (шноли). Бидејќи ми е косата многу кратка, не излезе како што сакав, па сакам да ја продадам. Носена е 3-4 пати, може да се фарба, да се пегла..Нема гајле. Ја давам 4000. Бојата на надградбата е кафена, костенлива, а може и да се фарба како што кажав. Кој е заинтересиран - 078237367

7. Bonnie

Bonnie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
  8. Bonnie

Bonnie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
  9. Bonnie

Bonnie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
  10. Bonnie

Bonnie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
  11. saskamk

saskamk Нов член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Da jas imam zimano ja zemav od kaj niv na lice mesto si odbrav nijansa ima dosta izbor ima i poveke dolzini, kosata e seuste meka no si zedov sampon od kaj niv specijalen za nadgradbi

На lolanomnom му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Darling91

Darling91 Нов член

Се зачлени на:
    3 декември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Што мислите за синтетичката надградба и синтетичките репови?

13. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    За една употреба се. Изгледаат вештачки, крајно. Нема опција да се измијат и да се употребат повторно, нормално нема ни начин да се виткаат или исправуваат. Ни под разно да се исчешлаат додатоците, само ќе се искубат и заплеткаат. И не по вина на сторителот ами, такви се, синтетика е. :|
    Сум купувала често, сум купувала многу, ми се наоѓале.
    За ефтини пари се ок, ама кога ќе ја направам сметката за сите пари што сум купила вештачка ќе имав една солидна од вистинска.

100 денари по чешел , најчесто земав 2 x 4 и мене тоа ми беше повеќе од доволно.

14. Peshova

Peshova Активен член

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Devojki me interesira informativno za nadgradba na kosa dali ima trjana da recam se lepi nekako na mojata kosa ili se e nadogradba so prameni i snoli .posto mi e kratka kosata i sakam nadgradba ama dali posto takva da ja stavis i da ja noses non stop .da recam ko gelni nokti koga ce nadogradis pa gi noses eden mesec i poveke .pozz

15. mirc

mirc Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    здраво!дали некој би можел да мми пимогне каде да најдам вештачка коса за една употреба,виткана и ефтина?

16. Andemona

Andemona Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    2.496
    Ако сеуште ти треба во Jumbo има ефтини

17. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.012
    Каде се тие, јас не сум ги видела досега

18. Andemona

Andemona Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    2.496
    на горниот спрат на крајот кај шо има бебешка облека има цетки за коса и такви ствари е таму има прамеи коса или најубаво прашај некој од вработените да не луташ

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. plavadama

plavadama Нов член

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    kolku ja davas kosata mace ako ja imas i sto boja e?

20. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.956
    Допаѓања:
    1.267
    Знае ли некој од кај би можело да најдам надоградба, не многу скапа зашто ми за мноогу краток период од неколку дена заради свечености. Дали оние по бит пазар по бижутериите се добри, како се ставаат тие(секако дека на фризер ке идам ) само сакам да прашам дали се лепе или со шноли некако.... :?: