Здраво феминки..можеби не сум за темава ама не видов тема слична односно некоја што ке одговара на моето прашање..затоа ако имате некој одговор навистина ве молам кажете ми.. имам долга коса,природно кадрва(виткана)не изгорена не фарбана еднш само со к'на напраена, 5 до 6 пати досега испеглана а имам 21 година.. е сега проблмов ми е со ми тежи и неможам да се грижам доволно за неа како што се грижев до сега оти си имам поголема занимација (бебуш)и слушнав дека луге продавале прамен од коса па ве молам ако знаете несто кажете ми да не си ја фрлам за џабе во канта на некоја фризерка .ко можам да земам некој динар..хехх помош
Си зедов коса од http://dobrakosa.com/ и косата е 180 цм сирока и незнам како да ја направам казете ми какви димензии да ги сосијам има ли некој искуство. Тие ми казаа од 10 - 22 цм да ги правам прамените. Ако има некој искуство како да ги правам прамените писете ве молам позз.
Да ли може некој што има нарачувано коса од сајтот dobrakosa.mk да ми каже каков е квалитетот густината и слично, да ли можеш да отидеш кај нив да си одбереш нијанса и слично. Исто и за девојкава на фб некој имаше пишувано дека имала убава коса (Надградба на коса (Hair extensions) е потпишана) ако може цени од прилика, како оди со бирањето на боја, да ли може во живо да се видат или се е преку фб. Фала ви многу
ПРОДАВАМ НАДГРАДБА ОД ПРИРОДНА КОСА СО ШНОЛИ Јас си купив природна коса, надградна на клипсови (шноли). Бидејќи ми е косата многу кратка, не излезе како што сакав, па сакам да ја продадам. Носена е 3-4 пати, може да се фарба, да се пегла..Нема гајле. Ја давам 4000. Бојата на надградбата е кафена, костенлива, а може и да се фарба како што кажав. Кој е заинтересиран - 078237367
Da jas imam zimano ja zemav od kaj niv na lice mesto si odbrav nijansa ima dosta izbor ima i poveke dolzini, kosata e seuste meka no si zedov sampon od kaj niv specijalen za nadgradbi
За една употреба се. Изгледаат вештачки, крајно. Нема опција да се измијат и да се употребат повторно, нормално нема ни начин да се виткаат или исправуваат. Ни под разно да се исчешлаат додатоците, само ќе се искубат и заплеткаат. И не по вина на сторителот ами, такви се, синтетика е. Сум купувала често, сум купувала многу, ми се наоѓале. За ефтини пари се ок, ама кога ќе ја направам сметката за сите пари што сум купила вештачка ќе имав една солидна од вистинска. 100 денари по чешел , најчесто земав 2 x 4 и мене тоа ми беше повеќе од доволно.
Devojki me interesira informativno za nadgradba na kosa dali ima trjana da recam se lepi nekako na mojata kosa ili se e nadogradba so prameni i snoli .posto mi e kratka kosata i sakam nadgradba ama dali posto takva da ja stavis i da ja noses non stop .da recam ko gelni nokti koga ce nadogradis pa gi noses eden mesec i poveke .pozz
здраво!дали некој би можел да мми пимогне каде да најдам вештачка коса за една употреба,виткана и ефтина?
на горниот спрат на крајот кај шо има бебешка облека има цетки за коса и такви ствари е таму има прамеи коса или најубаво прашај некој од вработените да не луташ
Знае ли некој од кај би можело да најдам надоградба, не многу скапа зашто ми за мноогу краток период од неколку дена заради свечености. Дали оние по бит пазар по бижутериите се добри, како се ставаат тие(секако дека на фризер ке идам ) само сакам да прашам дали се лепе или со шноли некако....