Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.903
    Ме интересира која е подобра процедура за надрадба на коса,со шноли или шиење?

2. frangipani

frangipani Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    67
    Слушнав дека некои фризерски студиа позајмувале надградба на коса на одредено време,демек ти надградувале колку прамени сакаш и доаѓало поефтино,ја носиш ден-два колку ти треба и после ја враќаш. Да не знаете нешто вакво кај има и дали воопшто има? мене другарка ми кажа па викам да прашам да не знаете случајно бидејќи ми претстојат некои свечености и сакам убава,квалитетна надградба а не ми се даваат пари за трајна пошо скапо ми се фаќа :|

3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482
    Јас имам темно кафени уметоци со шноли од природно влакно во 3 дела (намерно во 3 купив тогаш зошто со 2 некако не ми беше доволно густа ко мојата). Бидејки се префарбав ако некој сака да ја купи бујрум на лп.

П.С. Многу бољи е уметоци него ли надградба. Поретко ги миеш и не ја пазиш ко надградба дур се бањаш.Плус со ова моеш како сакаш да ја виткаш немаш гајле.

4. saskamk

saskamk Нов член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Sakam da stavam nadgradba so nitni. Dali ima nekoj stavano i kako se odrzuva ?

5. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    ШНОЛИ ШНОЛИ ШНОЛИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    пола коса на сестра ми и испадна од шиеното после 6 или 9 не се сеќавам месеци носење :worried:

6. D-E-L-F-I-N-A

D-E-L-F-I-N-A Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    22
    Мене во бременоста почна многу да ми паѓа косата,должината ми е средна,но многу ми е ретка косата.
    Си порачав надградба од тука https://www.facebook.com/nadgradbakosaa ,и сум задоволна косата воопшто не ми се приметува дека ми е надградба,го решив проблемот со косата и сега сум раат :lol:

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Па тоа не ебаш како позајмување туку ако сакаш некоја фризура што може само со долга коса секако ти ставаат коса ти додаваат каде што треба.Јас за свадбата на брачедми имав фризура каде што ми ставија коса во студиото и за 2 дена ја вратив норнално,меѓутоа се разбира ќе одиш во ексклузивни студиа познато каде што се добро снабдени каде што имаат коса природна нијанси све значи тоа нема да го најдеш во маалските фризерници,значи има ваква опција без гајле...

8. frangipani

frangipani Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    67

Лелеееее фала многу,ме израдува сега.А тебе колку те кошташе? :*

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    па само си платив за фризурата ништо плус...

10. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.244
    порачај си од али има секаква коса, другарка ми си купи цел реп и изгледа супер. Нејзе и е полесно затоа што косата и е црна и неможеше да згреши :worried:

11. frangipani

frangipani Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    67
    Лелеееее фала многу,ме израдува сега.А тебе колку те кошташе? :*[/quote]
    па само си платив за фризурата ништо плус...[/quote]

Еееее супер,фала уште еднаш :D

12. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Женски сте фарбале некогаш надградба од посветла во потемна ? Сакам од смеѓа да ја фарбам во темно црвена

13. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556
    мајками има фарбано од темна плава кон посветла и фати на тоа уметакот

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  14. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.913
    Допаѓања:
    33.438
    Би сакала да ставам надоградба,ама многу е скапо..Ако знаете каде има поефтини,нека пише лп. :)

15. sara555

sara555 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    1
    ja imam kosata na baba mi koga bila mlada , seuste si ja cuva :o pa sakav da prasam ima li moznost da se preraboti taa , da se farba kako mojata prirodnata, da ja iskoristam kako nadgradba... dali bi me fatilo poeftino, posto kosata si ja imam , baska i prirodna e... kade bi mozela da odam da ja sredat , sakam da bide so silikon , da ja stavam i koga ke padni neka padni , ne me biva so tie snolite stavi , trgni :@ inace za maturska mi e , a potoa odma sum na svadba ,inace ne se zamarav

16. sara555

sara555 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    1
    abe zenski , mn bavni ste so odgovorite :( aj kazete barem koja nadgradba e podobra so silikoni ili so snoli?! sakam da ja fatam kosata vo repce, ama kratko mi e repceto pa zatoa sakav nagradba... :/

17. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    со шноли :)

18. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    6.544
    зависно
    ако сакаш да ја вадеш и ставаш, со шноли е ок.
    со силикон ќе је носеш некој одреден период, нема да ја вадиш.

само имај на ум дека сето тоа е екстра грижа за косата.
    мислам дека нашите се поиспраксани со шноли. само набави си квалитетна remy коса, која може се да трпи.

19. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25
    Си купив надградба 6000 денари со клипови е (шноли)...
    Но после ова со жената која ставила надградба на коса.. па после тоо умрела од пајаци и црви кои и навлегле во главата ...читав неколку страни наназад...
    Страв ме фати, сакате верувајте цеел цат ја поштев косата ...страв ми е да ја ставам на глава |( |( |(

20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Затоа не се става коса што неможиш да ја вадиш со силикон или кератин или незнам што јас имам со шноли и ептен кога ќе ме фати мерак си ја ставам посебно сега за излегување да е ја малтретирам мојата а да ми е убава косата си ја ставам,но друго е да носиш надградба 2 сати друго е 6 месеци без вадење коренот неможиш да го измиеш никако на местото каде што е ставена косата ужас е главата те чеша катастрофа јас имав таква надоградба уште пред 6 години кога се ставаја и дебело ја платив и тешка е за одржавање и без коса останав кога ќе ја извадат косата твојата цела ќе биди оштетена и искубана така да ако несака никој да плачи за косата негова нека си купи со шноли коса и готово и се рзбира од позната марка да биди косата....