Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. milkyway61

milkyway61 Нов член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Vnimavajte od kaj kupuvate nadgradba na kosa !!!gledam dosta preporaki za ana od prilep , i lazni preporaki za ovoj sajt ! http://nadgradba-kosa.webs.com/ znaci ovoj sajt ne e na ana od prilep, ovaa e nekoja druga so prodava uzasen kvalitet a se pretstavuva kako ana. sajtot i e napraven pokasno se trudi da kopira ama kvalitetot ne e ist !mi tvrdese deka e istata od ana.

od ana sajtot e http://www.nadgradbanakosa.webs.com ne se lazete za kvalitetot i vnimavajte vo imeto ! gledam dosta lazni preporaki, od musteriki sto kupile, ubacen sajtot sto ne e od ana.

ima slicno ime na sajtot na ana, kvalitetot na kosata kaj ana i kaj ovie sto probuvaat da prodavaat gjubre plasticno,ne e sporedliv. pazete od kaj kupuvate.

2. supergirl1

supergirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    13
    Zdravo devojki, znaci jas od nisto nesto napraviv :devil: Patecot go nosev nasredina i imase eden pramen sto mi se delese od ostanata kosa i jas ni dve ni tri op go presekov, sega patecot go nosam na strana, no ova pramencevo e dolgo okolu 4cm i pak se gleda i strci, aj pomos pls, sekakov sovet mi e dobredojden, kakva nadgradba da stavam i dali mozi samo za edno perce, i kolku kje me cini nadgradbata?

3. zoketo

zoketo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    128

со шноли е подобра , ја имам
    јас ја носам секоја ден :rofl:

4. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Jas poracav od internet so snoli, crna. Ke vidime sto ke stigne, pa ke pisam. Ima nekoja od vas poracuvano od ali ili ebay? Bidejki gledam tuka nekakvi dosta visoki ceni spomnuvate..

P.S. Telefonot ne mi poddrzuva kirilica

5. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.956
    Допаѓања:
    1.267
    Има ли некој нарачувано надградба од алиекспрес ? И доколку имате дали сте задоволни, да таа се пегла, се витка.. ?

6. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    13

Искрено јас никогаш не би нарачала од сајтот надградба,бидејќи сите работи се кинески,едно порачуваме а сосема друго ни пристигнува мислам во однос на квалитет,ама сепак за парите на некој начин се исплаќа,ама кога за облека е голема разликата замисли па каква коса би ти пристигнало. :o
    Ти си знаеш но јас никогаш не би нарачала кинеска коса.

Инаку јас сега си нарачав надградба,имаше попуст па го искористив,и можам да ти кажам дека косата е преубава.Еве ти линк од тука ја купив надградбата :*
    https://www.facebook.com/nadgradbakosaa

7. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.956
    Допаѓања:
    1.267
    Super-mama kolku te kostase nadgradbata, so snoli ili so lepenje e ? :*

8. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    13
    Надградбата е со шноли,ти пишав во порака прочитај :*

9. steker

steker Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    znaci ne se poracuva kosa od internet zasto toa e macka vo vreka, bidejki kosata na slika nemozes da ja pipnes so kakov kvalitet e. Da oni ke ti pratat kosa i posle ke se razocaras jas nosev za svadbata na edna drugarka so keratin. Italijanska od SHE firmata.

10. steker

steker Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    Mnogu dobar kvalitet ja mies ja farba sto sakas i pravis bas 100% prirodno vlakno.

11. RedCloud

RedCloud Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Здраво феминки,
    Би сакала да ми препорачате место во Скопје каде можам да купам надградба на коса со шноли и секако косата да е природна и квалитетна. Не би да порачам онлајн пошто сакам да идам и да си одберам боја на лице место. Ако знаете и цена - топ. :)
    Фала однапред :*

12. flowersss

flowersss Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    130
    Кај мене надградбата е на шноли и редовно ја носам но искрено многу ме нервира тоа намести извади па додека ја погодам шнолите да не се гледаат воа ноа и сакам да одам да прашам или да ја залепам или да ми ја сошијат има ли досега некој носено шиена надградба на косата ти прават плетенче и на плетенката ја шијат косата и после секој месец одиш да ја прешијат имал ли досега некој вакво искуство и дали е задоволен..:)

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Природна наградба ти е 100 евра ако не и повеќе.

14. steker

steker Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    imas vo aleksandar prasaj 100% prirodna imaat na keratin, za snoli ne sum videla. Mozebi imaat

15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.321
    што е надградба на коса?? нејасно ми е бидејќи имам 13 год и што се тоа типли?

16. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    Здраво форумџики,

Знам дека овде претежно сте корисници на надградба на коса, но ме интересира како реагираа луѓето околу вас кога им кажувавте дека сакате да купите.. Јас на кој и да кажам вика ,, ама ајде глупости живи бла бла бла..,, не дека толку ми е битно мислењето на другите, ама некако ме остава во сомнежи дали да си купам или не.

Инаку плавуша сум, порано со прекрасна долга коса, ама бланшот ми ја среди асално. Не е дека имам сега прекратка коса, но сакам подолга и си мислам дека ако ја носам надградбава дека нема да ми биде толку болен тој процес на растење.

Ај ве молам за совет. Што би ми препорачале? Да си купам или не? Сепак не се малце пари туку така да се фрлат. Еднаш имам ставено од другарка коса, ми го измени ликот дефинитивно бев кај кај поубава, за разлика од сега што се чувствувам ко искубана кокошка. Совет плиисссс??

17. MiaNmaR

MiaNmaR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    170
    Ич да не се замараш со тоа кој рекол и што рекол. Прави тоа што те прави среќна, ако ти самата со надградба ке се чуствуваш подобро и си посамоуверена зошто да не? Не се ефтини но затоа добро ке се распрашаш пред да земиш.
    И до сите девојки правете се она што ве прави среќни и исполнети еден е животов не дозволувајте никој да влијае на вас.

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mmirka

Mmirka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Koj Aleksandar???

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Вештачка коса или природна коса која се мести на твојата коса ако сакаш т.е. ако има пократка па сакаш долга коса. Типли се шноли мислам( ако грешам нека ме поправи некој).

20. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    колку пари ја купи ?? и дали е со шноли ?

На Super-Mama му/ѝ се допаѓа ова.