Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. tallyweijl

tallyweijl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    35
    Девојки јас имам надградба на штипки ама незнам како да ја негувам со каков шампон,чешел...ве молам некоја да препорача шампон,маска,чешел со што би ја негувала...фала

2. flowersss

flowersss Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    130
    Со четка за фенирање мека јас мојата со таква ја чешлам и ја мијам многу ретко само кога ке и дојде рсдот да ја исфарбам и си ја мијам како мојата со шампон,маска и на крај капки пред да ја сушам и супер ми е..
    А имал ли некој искуство со шиена надградба ???

На tallyweijl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. steker

steker Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    nadgradbata treba da ja mies so ubav sampon za kosa bes sulfati i parabeni. Takov imas vo alexandar-cosmetics

4. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.196
    Каде може да најдам clip in bangs и која цена се отприлика? (не онлајн) :)

5. Paula1.-P

Paula1.-P Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    14
    Zdravo, sakam da stavam nadgradba, vo siluete e 180 e.
    Dali nekoj ima stavano vo siluete?

6. Katina007

Katina007 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2014
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    358
    На интернет можете да си порачате clip-in надградба (со шноли, од природна коса најдобро е), кај нас не знам кај може да се купи ама треба да прашате по фризерскиве салони можеби порачуваат, мојата фризерка во чаир мислам дека порачува. Цената зависи од грамажата и должината, јас си купив од Германија долга 60 сантима ја платив 120 евра заедно со 10 шнолички (сама ја сечев и ја шиев зашто ја немаше нијансата што ја сакав со веќе сошиени шнплички). По интернет странициве ако можете да си порачате еве ви ги најдобрите:
    http://www.luxyhair.com
    http://www.bellamihair.com
    http://www.irresistibleme.com
    Јас мојата надградба си ја купив зашто не можев да се помирам со тоа што си ја скратив косата. :lol: Само два пати ја имам ставено, ме мрзи да си ја местам...

На thikey му/ѝ се допаѓа ова.
  7. jabi

jabi Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    4
    Девојки јас имам надградба на штипки и е полупРирoдна aма бojaтa на надградбатa сo мojaтa коса Воопшто не се совпаѓаат..јас имам црна а надбрадбата е светло кафена..ее сега дали да ја исфарбам надградбата или можи да се оштети??:(

8. Katina007

Katina007 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2014
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    358
    Можеш да ја исфарбаш црна, нема да се оштети. Можеби ќе треба да ставиш барем два пати фарба за да фати убаво бојата, ако сепак ти е страв да ја третираш со хидроген купи црна кна пробај со тоа прво. :)

На jabi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MajaTrpeska

MajaTrpeska Нов член

Се зачлени на:
    4 март 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    5

Lence jas pred 9 meseci staviv keratinska nadgradba vo AKT,mi rekoa deka e italijanska kosa,prezadovolna sum od kosata,ova mi e vekje vtora nadgradba od tamu,pravat ja nosev 11meseci,ja izvadiv samo radi toa sto sakav da ja smenam bojata

10. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.777
    Допаѓања:
    53.110
    devojki , da nemala nekoja od vas iskustvo so keratinska nadgradba na kosa? vidov vo dadar imaat ponuda 2 evra po pramen i se dvoumam,dali da posegnam po toa? :) prilicno imam dolga kosa no sakam ustee podolgaa :) ?

11. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.777
    Допаѓања:
    53.110
    Preporacajte mi nekoe studio sto pravat nadogradba sekako da e kvalitetna, ili dokolku imate crna i ja prodavate pisete mi :)

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Jas ke ti dadam sovet nikako da ne posegnuvas po nadgradba sto ne se vadi od kosata do tipot sienje ,silikon, keratin NIKAKO,ako nesakas poslem na mestoto kade sto bila stavena da setas ikubana i da si placis po kosata tvoja...Jas imav so keratin kosa ja staviv za maturata od pusti kef,ja plativ okolu 200 evra pred da mi ja stavat mi garantiraja vo edno studio vo BT i toa poznato da ne imenuvam,deka kosata nema da mi se osteti koga ke ja vadat ova ona ajde ok,ja nosev 6 meseci so mn odrzuvanje so popravki sve no veke morase da ja izvadam,koga mi ja izvadoja kosa moja se vadese so se pramenite UZAS cela kosa mi bese iskubana i si ostanav bez kosa potoa godini nikako ne mi rastese i nemozev da ja oporavam edvaj nekako so medicinski samponi so maski sve pocna da se oporavuva mojata kosa posle nekolku godini zalici na nesto...Aj izleze metodot so sienje,mojata kosa ja imav porasnato ama imam retka kosa i sakav volumen imav svadbi bliski toa leto i aj da ja probam staviv samo na zadniot del ne mn kosa nemav potreba,togas uba bese mesec dva no potoa na mestoto kade sto e siena kosata uzasno te cesa ne e izmieno tamu ubo vlaknoto od koga e klaena kosata vo nea se sobrani eden ton necistoti uzas uzas, ja izvadiv pod hitno i od toa mi se iskuba kosata i od togas si vetiv deka poveke nikakva kosa nema da stavam i samo se ja odrzuvav mojata znaci nikako vakvi kosi klavanje sovet od mene...
    Imam kosa jas na snoli ama mn retko ja stavam ako mi tekni na nea od kef ili za svadba ili za nekoja frizura eve ja nemam noseno od septemvri koga bev na svadba,ako sakate kosa samo so snoli so vadenje preporacuvam...
    A i mn.dolga kosa mene iskreno ne mi izgleda ubavo i prirodno...

На anakonda88 и mssuniquee им се допаѓа ова.
  13. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.911
    Допаѓања:
    2.139
    lugje jas staviv vo dior nadgrdbso snoli prirodna mi naplatija 100 evra metar kosa dolzina ok lie isjustvo sto stavale

14. babyB23

babyB23 Нов член

Се зачлени на:
    19 мај 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки имам надградба на коса плава 100% природна на шноли и е многуууу густа ја немам искористено ниеднаш само отпакована ја продавам 10.000 денари ако има некој заинтересиран нека ми пише :D :D

15. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    Во ТЕТОВО има да се земе надградба во парфимерија некоја,немора природна:..

16. Lina2031

Lina2031 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    89
    Feminki aj malku pomos. Sakam da si zemam prirodna nadgradba za kosa slusnav deka onie koi gi prodavaat vo Depileve se prirodni cenata im e okolu 6.000 den za pola metro mi se cini.Dali mozebi nekoja od vas ima iskustvo so nivnite nadgradbi. Zboruvam za onie so snolicki sto se so klipovi.

17. tockaAa.

tockaAa. Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2015
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    256
    во ред е цената ако е природна косата секаде толку ја наплаќаат сега зависи и должината густината а и бојата на косата посветлите нијанси се поскапи од темните.
    пред 1 година зедов преубава од кај една жена темно кафава ја платив 100 евра но не знаев како да ја одржувам нон стоп ја миев и пеглав дури и фарбав и се уништи а природна коса беше
    сега пред неполни два месеца зедов од кај мојот фризер за матура и сум потполно разочарана ја платив 7 300 денари беше буквално со 5 влакна а јас имам бујна коса и беше пресветла дури плава а јас имам смеѓа коса па ја фарбавме потемна и пак е премногу ретка и така си стои спакувана собира прашина

На Lina2031 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lina2031

Lina2031 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    89
    Maci a kazi mi imas kontakt od taa zena od kaj sto sija zemala prviot pat da mi dades broj da vidam sto ke napravam

19. tockaAa.

tockaAa. Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2015
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    256
    имам број но не работи с надргадби повеќе инаку и јас последениот пат од кај неа ќе земав
    таа е адвокатка и си ги порачувала преку интернет и ги продаваше
    и живее во прилеп

20. tockaAa.

tockaAa. Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2015
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    256
    има еден бренд во америка е мислам bellami hair extensions поубаво нешто нема
    косата е многу многу густа со сјај преубва е сакам да си порачам но треба да разгледам цена едно друго... и не знам дали носат до мк