I mene mi tekna da zeam online ama neznam be nemozes da ja vidis da ne stigne nesto bezveze a si lupnal tolku pari :/
види на youtube има многу што зборуваат на оваа надградба ќе останеш без зборови кога ќе видиш баш сега ќе проверам на нивната страна цена шипинг ... која должина на коса ја имаш?
AJ bas ke poglednam pa moze i taka da se poraca ako ne se najde nesto drugo .. Inace 10 santima pod ramo mi e odprilika a sakam taa sto ke ja zemam da bide gusta i podolga .. Bidejki mene mi e prirodnava gusta a mi treba nekoja cokoladno kafeava
eej ovaa epten ubavo izgleda inace bojata da ovaa e ama i da ne e ke ja prefarbam da mi dojde ista kako mojata koga e prirodna e lesno moze da se farba da se dovede vo ista nijansa kako prirodnata
Eve im najdov na stranava ima 120 gr 119$ samo neznam kolku e gusta taa od 120 grama valjda pogolema gramaza pogolema gustina inace epten se dobri
јас ја гледав најдогата и најгустата 240гр таа е 270 долари а и 220гр не е лоша таа е нешто поевтина 209 долари им пишува на страната дека носат низ целиот свет кој знае колку долго ќе им треба овде да ни донесат ќе помине летово
Vrsat dostava do kaj nas preku USPS standard shipping pratkata stigala za 6 nedeli odprilika ili ako sakas pobrzo da ti stigne preku USPS Priority of Express shipping za 6-10 rabotni denovi no ne mi pisaa kolku bi cinel ovoj pobrz metod na isprakanje. Bitno ni bese da vrsat dostava do kaj nas i bas si se izraduvav. Mozebi ke poracam od kaj niv pa ke si pocekam da mi stigne pa i ne e taka mnogu 6 nedeli
ееее супер баш се израдував и јас ќе размислам сега се плаќа ли плус за доставата? или е free shipping
Nemase info vo mailot za toa ama kako i da e ako se resis da poracuvas kontaktiraj gi prethodno za detalite okolu dostavata
девојки јас си купив Sapna hair extensions, индиска коса, влакното е прекрасно, меѓутоа има само 12 шнолки, каде ќе може да најдам да купам уште некоја плус мислам ќе ми треба, сеуште не ми е сошиена, дали можеби има на бит пазар?
Drugarkami zela kosa od Dobra kosa gi ima na fb,demek prirodna ama ne mi izgleda kako 100% prirodna neznam,a i neja ne mu e sosiena ni snolite staveni i kako ke ja sies i pravis? prv pat gledam nekoj vaka kosata da ti ja prati
Сум сакала да ставам но кога видов една девојка колку неприродно изгледа се откажав од таа идеја. Па и глупичко е, поарно ќе се ја чувам косава да порасне, колку време и треба толку.