Здраво девојки,дали може да ми препорачате од каде да земам природна надградба за коса,гледам задоволни сте од некоја од Прилеп па ако може број за контакт ?
https://m.facebook.com/nadgradbakosaa Eve mila poveli link od devojkata od Prilep koja prodava nadgradbi.Nema da zgresis navistina kvalitetni i mnogu eftini se.
Najdov vakva nadgradba- hidden crown extensions  , nadgradbata kosta nekade okolu 280-90 evra plus transport 30 evra, sto e malku skapicko..no plus dodaten trosok ima sansi da bide catinata zatoa sto procitav pogore deka bellami gi carinele taka poskapo pa izgleda ist ke e slucajot I so ovaa sto e veke problem, jas planirav nekade okolu 250 evra so plus 50 evra otstapka ne e strasno no carinata... Znaci sakam da be prasam da ne znaete made mozam da najdam vakva nadgradba ovde vo mk ili vo sosednite zemji za da mozam da otidam I da si ja zemam. Vidov vakvi slicni I na aliexpres ama sto znam sumljivi ni se tie nekako.. A ovaa sto ja gledav e 140 grama ednoto parce, I plus najvaznoto nesto- ne ja ostetuva kosata ! Ke ve zamolam ako znaete od kade bi mozelo da se najde vakov tip na nadgradba.Vi blagodaram mnogu  Se izvinuvam za latinicata tel ne mi podrzuva mk podrska
Девојки, мојот проблем е следен - косата на темето ми е ПРЕретка ( генетски е, оти и мајка ми и мајка и го имаат истиов проблем ). Никакви шампони и витамини не помагаат, единствено пресадување на коса. Па би сакала да прашам - дали со некоја техника на надградба на коса ( по можност креатинска или со шиење ) би можело да се нанесе коса само на темето ( евентуално само шишки ) ?
Јас нарачав надградба на коса уште пред месец дена и ја чекам да ми стигне деновиве.Цената е 2000ден. плус се доплаќа за курирот околу 100и нешто ден.Косата ми изгледаше совршено на слики и предолга па ќе видиме каква ќе ми ја донесат , ако сакате повеќе инф. од кога ќе стигне ќе ви ја сликам.
Zdravo zenski. Sakam da ve prasam dali nekoja od vas imala iskustvo so ovaa tema. Prv pat kje stavam pa sakam da se informiram kade mozam da najdam i da e 100% prirodna i kako e najdobro za da ne ja ostetam mojata kosa. Fala vi odnapred. Kiss
Zdravo devojki ima edna strana na fb.nadgradba na kosa kosata e 4.500 dali nekoj ima poracano od tyka,iskustvo?vi blagodaram