Верувам до сега дека ти стигнала и дека веќе си видела како е што е, па сакам да те прашам од каде ја порача и колку си задоволна. И дали е природна?!
Девојки јас сум заинтересирана за надградба, таа clip in што е со шнолички, бидејќи сакам да видам како ќе ми стои подолга коса, а и погуста ќе ми стане, па да си играм малце со фризури Од кај нас да купувам или порачувам не сакам, сакам од странство. Ги гледав тие страните што ги имате постирано и уште неколку, и се гледа прекрасна коса се супер, али па над 100 евра не ми се дава. Ја читав спомннувате цени од 200, 300 + евра, тоа не доаѓа во обзир..поготово што никогаш немам ставено и немам искуство, може ќе ги баталам или нема да се допаѓам, така да сакам прво да пробам па после ако се уште сакам, ќе инвестирам во други ако има потреба. Јас на ebay ги гледав и се прашувам зошто никој нема спомнато. Вистинска квалитетна коса е, а цената еве на овие што ги гледав заедно со поштарина е околу 22-23 евра, што е ептен супер. http://www.ebay.co.uk/itm/Clip-in-R...hash=item485977da63:m:mmci6f9ZcvdlIB90Js7uPdA http://www.ebay.co.uk/itm/Clip-In-R...hash=item48545e91da:m:mh5_I5Z-KPeqCxZ9bYVxIMg еве линкови. Се мислам да си купам, ваљда ќе погодам боја..вие поискусните, што викате?
Devojki jas prodavam nadgradba na kosa si fiber vlakno kosata izdrzuva temperatura sto znaci se vitka i pegla dolga e 75cm ima vo poveke boi(so nadgradba rabotam 4 godini no mi ja hakiraa stranata)imam i rep za kosa 70cm isto taka vo poveke boi pisete mi na viber site sto ste zainteresirani 075322460 Cenata na kosata e 1800 denari Repceto 700 denari
Некој да нема искуство што може да се случи ако ја исфарбам надградбата ( полуприродна?) ке се уништи ли мн?
Пробај прво само на еден дел од косата, на едно снобче. Никогаш не знаеш колку е тоа "полуприродна" + зависи од каде ја имаш земено. Тие што ги продаваат по фризерските салони, ги фарбат. Ама ако си ги потрефила некој полош квалитет, барем да не ја уништиш целосно.
Јас од мојата фризерка преку некој дистрибутер од Скопје нарачав надградба 6000 ден. е сеа проблемот беше што косата воопшто не беше природна не се виткаше, само се топеше и пробав да ја исфарбам само половично фати бојата и за1 месец ја фрлив, затоа пазете, не купувајте додека не ја видите. А за алиекспрес надградбите им се стварно добри, и траат а и се ефтини можете и до 2000 ден. да најдете. Јас купив од али 6000 ден 140 гр. ја носев една година а ја фарбав преку 6 пати.
@India целосно си во право. Некој може да даде и 10.000 денари за коса која вреди 1.500 денари. Затоа коса се купува од личност на која и веруваш. Овде во Струмица, кога зимаат коси од фризерските салон, фризерите им ги фарбат, им ги средуваат па им ги дааат на клинетите. Контакт дистибутер - > Клинет се избегнува. Сега точно ќе оди дел од сумата за фризерот што ти ја сечи, што ја шие, ја фарба, ама барем знаеш дека добиваш нешто што ќе трае. + ако не фати на фарбањето, фризерот ќе ја врати на дистибутерот, а клиентот нема да плати напразно.
Јас купив наградба со шноли од алиекспресс , 160 грама , 60 см , 10$ , неколку пати ја носев добра беше , колку да ми помине меракот за долга коса
Јас носам надградби секакви значи еве 15 години,зошто само ми текнува да ја осветлувам косата и стално ја горам,,,Не повеќе.За надградба најдобро е да најдите реп од некоја која се ишишала и некој да ви ја направи со кератин-јас сама си ја правам,и така да ви ја стават некој -пак јас сама си ја редам.Таа коса не се метка нити ја осеќаш на тебе.А тие што ги продаваат по салоните се никакви и после 2-3 недели се прават како метла,не дозволувајте да ве измамат и да ви ги земат парите.
Здраво феминки, јас ја продавам мојата надградба на коса, Ја купив во диор за 150 евра но ќе ја продадам за 100евра. Косата е природна 100%, мазна, мекана, јас ја носев 2-3 пати но сега и мојата коса порасна така да не ми треба, косата е нова. Може да се витка, фенира фарба, буквално се како и вашата коса. Кој р заинтересиран слободно нека ми пише, ке ви пратам и слики. Здраво, јас ја продавам мојата, природна 100%, кафеава, со шнолички, ја купив 150€, но ќе ја дадам за 100€. Косата е прекрасна, мека, мазна. Поздрав Здраво, јас ја продавам мојата надградба, 100% природна, кафеава природна нијанса, купена мн поскапо, со клипсови. Може да се витка, фарва, фенира буквално се како и твојата коса. Мазна, мека, убава. Поздравче
Здраво девојки.Размислувам за надградба на коса со кератин, па би ве замолила за совет и искуства. Мене ми е многу важно апликацијата да биде добра, да не се познаваат прамените и најпредсе да не ми се оштети мојата коса.Е, сега фризерите нормално тврдат дека никакво оштетување нема да има но сепак би ми помогнало споделено искуство од некоја од вас повеќе
Дали има некој купено локално надградби за коса во неприродна боја (сина, зелена, розева итн.) или пак нарачано од алиекспрес? Кое мислење го имате за тоа?
Два пати имам ставано коса со кератин и двата пати поштено се зезнав.Ќе ти набројам сега зошто. 1.Мора да се одржува редовно на фризер,дома сама неможеш,се заплеткува.Миење и фенирање подразбирам под одржување,со специјални маски и шампони. 2.Твојата коса ЌЕ СЕ ОШТЕТИ многу,ама многу,јас се шишав многу кратко после вадење.Бидејќи лепак останува и твојата коса опаѓа заедно со лепакот при вадењето. 3.Скапа е изгор и не вреди за парите,еден прамен 150 денари,а ставив околу 120.Ја ставав во Силуете и двата пати. Лепењето трае околу 4 часа,си седиш и си чекаш.Пред лепење те мијат и те фенираат. Едино добро е што не се познава дека имаш надградба,ако некој не те пипне за коса Ако те пипнат,ќе помислат дека имаш пластична глава Косата Е природна и стварно убаво изгледа,ама прочитај ги точките погоре пак
imam so keratin moja kosa,107 prameni crna,48 cm dolga ,kosata e od mene isisana porano имам коса моја ишишана,107 прамени,47-50цм е долга и црна боја,косата е направена со кератин и се се осека како страна туку исто како ваша