Порано имав надградба за коса и ја ставав понекогаш за некоја посебна прилика, на почеток ми сметаше, после ја навикнав, ама не ја носев често.
Dior Stip има ли некој ставано надградба да сподели искуство?Ми побараа од 250-400 евра ама ми е страв без пред тоа да слушнам мислења...
Mime87 zdravo Jas prodavam prirodna nadgradba za kosa so snolki vo bojata koja ja baras. Nadogradbata mi e od America brendot e Bellami. (bellamihair.com) mozes da Im go poglednes sajtot. I do kolku si zainteresirana da ja poglednes I da vidis za sto stanuva zbor
Имам надградба руска коса,со кератин,природна,околу 270 грама,над 200 прамени,долга 60 цм одприлика.2 години ја носам,и ја пораснав косава.Се пегла ко ваша ,јас на 210 степени ја пеглам.Пишете ако сте заинтересирани
Салон во Штип кој изнајмува надградби? Сакам да отидам на фризура и да ми стават надградба која ќе ја вратам после некој ден.
Препорака за салон за долготрајна надградба и искуства, колку долго трае и дали се оштетува многу косата ?
Било каква надградба да ставиш ја оштетува косата посебно после вадење на надградбата кај деловите што стоела се ретчи многу јас после долгп мислење ставив со нитни косата ми порасна после година дена носење али кога ја извадив скроз надградбата ми оретчи многу на ништо не личев после долго време се мачев за да ја згуснам сега користам само на шноло и веруј нема ништо подобро
Сакам да прашам некој што имал надградба дали може да ми каже, дали е тешко за плава накај бела коса за одржување бидејќи на вашата коса мора да се ставаат мн препарати вклучувајќи го и лилјаковиот шампон кој доплнително ја суши косата.некој да сподели искуство ако може
Има да, има едно мало продавниче специјално за тоа, плус бижутерија, а цената зависи од каква е косата. Најевтините се од 300 денари за реповите па нагоре, тие што се пола со вистинска коса од 3500 па нагоре.
Има една уличка цела со продавници за козметика, на почетокот ептен, е сега тука негде е измеѓу почетокот на таа улица и пазарот, а сепак гледа према тезгите. Распрашај се на лице место, ептен е збутана, не знам поточно од ова дс ти објаснам.
Prodavam crna prirodna kosa (farbana),napravena vo prameni keratin,nekade 60cm dolga i okolu 180 prameni.Se pegla,se vitka,covecka kosa