Имам надградба руска коса,со кератин,природна,околу 270 грама,над 200 прамени,долга 60 цм одприлика.2 години ја носам,и ја пораснав косава.Се пегла ко ваша ,јас на 210 степени ја пеглам.Пишете ако сте заинтересирани
Zdravo devojki Jas prodavam nadgradba na kosa, kupena od Dior (ednas ja nosev samo za svadbata) i za svoja potreba tamu mi ja isfarbaa ombre (taka da moze i vie da ja isfarbate kako sto kje posakate) 100% prirodna, dokolku nekoj e zainteresiran slobodno neka mi pise kje vi ja slikam i kje vi kazam dolzina, golemina i itn.. inace nadgrabata e so snoli i ima tri nivoa
Imam kosa crna 176 prameni so keratin ,covecka,50cm farbana crna i druga smega 150 prameni 45 cm ,ako saka nekoj.Mi porasna kosata nosejki gi .Garancija deka e prirodna
Здраво на сите, јас продавам сет надградба на коса со шноли 10 парчиња од природно влакно. Сетот е нов, неискористен, тежи 200 грама, можи слободно да се витка, пегла, мие, должина 40 цм. Доколку некоја е заинтересирана слободно нека ме исконтактира во порака.
Некој да сподели искуство со Z hair extensions задоволни ли сте? Јас сум во дилема дали да ставам надградба бидејќи имам ретка коса што многу опаѓа постојано. Па да не останам и без таа што ја имам по надградбата?