Здраво каде можам да најдам полуприродна или природна коса која можам да ја виткам и пеглам? Дали има некое студио кои продават или незнам каде да барам
Ќе реплицирам на овој одговор иако е од 2020, за сите што имаат дилема, надградбата не ја оштетува косата ако е правилно ставена и ако правилно се одржува, во секој друг случај ќе ја оштети Вашата коса!
Zdravo..sakav da prasam dali nekoj ima iskustvo so nadgradba na kosa so nitni??i dali ja ostetuva vasata kosa??bidejki mnogu mi paga kosa posle kovidot i sakam da stavam nadgradba ne tolku za dolzina kolku za gustina...no se plasam da ne ja uste tolku ostetam i taa sto ja imam..pa ve molam ako ima nekoj iskustvo da mi kaze
Imam nadgradba nekade 180 prameni indiska kosa,farbana crna ,dolga .Taka ja porasnav mojava ,pa ja prodavam .Garantiram deka e covecka kosa ,ja nosev 1 godina ,ja peglav sekoe mienje zosto e blago vitkana ako ja ostavis prirodno da se sushi
Zdravoo devojki, dali znaete kade mozam da najdam sredstvo za vadenje na tape in nadgradba, do dusa site se vadat so istoto sredstvo ama ne znam ovde kaj nas kaj mozam da go najdam?
Имам надградба tape in и воопшто не сум задоволна, се одлепија пет прамени по една недела. Кажете ми која техника најмалку ја оштетува мојата коса, како е со кератинот?
Vo zavisnost kakva kosa imas takva nadgradba i preporacuvaat.. Jas imam retka kosa i zatoa ja zedov tape in kako nadgradba koja najmalku ja ostetuva kosata. Od keratinskata ima zadovolni mene iskreno mi rekoja da ne ja koristiam bidejki pagjala kosata♀️ A tape in poracana mi e od Avstrija i prezadovolna sum, a 70 evra e
Ne ja mestev sama bidejki ne me biva hahah ima sami si ja mestat, ama podobro e nekoj drug da ti ja namesti. Sega razgleduvav na amazon ima za taa cena, dolzina zedov 45cm i e sosem dovolna
Кажи ми колку време ја носеше сестра ти косата? Дали доволно густо и ја направија и цена? Мене ми рекоа 200 евра за 200 прамени. Имма јас доста гиста коса а гледам тенки им се. Во штип мн подебели прамрните ама на грамажа и мн поскапо излегува
Она 6месеци ја носеше, баш вчера и се нијансираше кај нив. Да, за разлика од Диор кај нив се потенки прамените, но имаат и руска коса таа е подобра но поскапа секако. А баш и ми спомна дека сега бил 1.5€ прамен. Прашај пак, иако знам поскапени се сега..