Jas imam so keratin prameni prirodna za prodavanje .Ja nosev duri ne mi porasna mojata i za razlika od so klips e mn polesna za odrzavanje i ne moras sekoj den da ja redis.Si stoi kako tvoja
Тие надградби за коса како венче или како конец што кажуваат по колку се? Отприлика за цела коса? Ако има некој искуство да сподели
Да препорачате салон за трајна надградба на коса во Скопје? Да работат квалитетно. За дел од глава ми требаат, каде е избричена главата поради операција.
Здраво дали некој има нарачано перика од aliexpress или wish? Многу пристојни цени па ме интересира искуство? Благодарам
imam nadgradba plava ruska kosa doma ja nosev ama ja izvadiv,dali znae nekoj dami pomogne dali nekoj moze dami ja sosie dasi ja nosam na snoli,realno mi e zal 500 evra ja plativ a veke nesmeam daja lepam so lepak ice exstensions ili keratin.ako znae nekoj neka mi pise pla
Јас прв пат во животов ставив надградба со кератин, еве веќе 1 месец ја имам. Првите 3-4 дена ми беше чудно, сега ми е супер. Задоволна сум природно изгледа.
Здраво,веќе долго време се мислам во кој салон да ставам надградба.Што мислите за Deluxe Atelier? И каде препорачувате.
Кај да најдам од оние надградби ама како репче што се? Не мора да е природна ама барем да може да се витка/пегла
Здраво, дали некој знае фризерски салон во скопје што става надградба на невеста и после свадбата надградбата да се врати? Па и ако шминка... кец на десетка. Не сум од Скопје, а навистина би сакала да имам надградба на денот на свадбата. Ви Благодарам. Дали можеби Вие најдовте, и мене ми треба за еден ден...