Zdravo Da prasam od kaj ste zadovolni za nadgradba na kosa imam gusta no kratka Koj nacin e podobar barem da izdrzi nekolku meseci Cena,lokacija broj kontakt ako moze
luxury hair extensions ,imaat studio i vo vo skopje i vo stip,najdi gi na instagram ima broevi,zavisi vo koj grad sakas,jas stavav lani vo noemvri kaj niv, so keratin od lani od noemvri ja nosam,na 3 meseco pravam korekcija,kosata im e odlicna tehnikata isto e sega malku se poskapii od ostanatite kaj sto imam odeno,no mislam deka vredi navistina
Имам ставано во Z hair extentions ужас се,сега во luxury hair extentions како што напоменала предходната членка косата е далеку подобра и квалитетна топ
da i jas prethodno imam stavano pred 4 godini vo z hair voopsto ne bev zadovolna mi se poznavase keratinot na celata kosata i postojano mi pagjaa prameni,
Прамените ги местат како што ќе им дојде а не редоследно.И вториот пат кога бев за корекција внимание нула само чекаа да ме завршат што побрзо.Во luxury hair далеку подобра услуга
Decki zdravo. Dali nekoj imal iskustvo so nadgradba na kosa ama indiska? Ruskata za start mi e mnogu skapa pa se odluciv za indiska. Isto taka imam prilicno tenka kosa i kolku grama t e prameni bi bile dovolni za kojata kosa? 100/120 gr?
luxury hair,imaat studio i vo stip i vo skopje,vtor pat stavam od kaj niv,kosata kvalitet, uslugata broj eden,
А како си задоволна од надградбата т.е твојата коса се оштети ли многу? И колку е тешко да се одржува коса со надградба? Исто така ме интересира што е подобро за косата кератин или ринг техника? И дали можеби знаеш колку е цената по прамен кај нив?
za ring tehnika ne znam navistina,konkretno za ova studio sum mnogu zadovolna,dobro rabotat ja lepat kosata ramnomerno ,cvrsto ,pravam korekcija na 3 meseci i voopsto dodeka ja nosam mi nema ispadnato nitu eden pramen,mislam deka e mnogu bitno kvalitetot na kosata i kako ja mestat,jas odkako nosam nadogradba odtuka mi e sosema vo red i mi raste najnormalno iznenadena sum pozitivno,za odrzuvanje da ne se legnuva so mokra kosa da se susi,da se cesla za da ne se pletka,najnormalno,jas koristam sampon i maska od dm,i mnogu mi e socuvana ,vaka kaj niv odi po gramaza za plakjanje. 180 grama im se 500 evra,jas stavam 170 i mi e sosema dovolno ,se zavisi so kolku ti ke si zadovolna