Колку што знам косите кои ги користат се солиден квалитет, но ако со односот се low... друга ситуација, што е многу лоша. Сепак освен продукт тие нудат сервис и ако после искуството не си задоволен... штета. Секако добро ги наплаќаш
Devojki zdravo, planiram ustvari se dvoumam dali da stavam nadgradba na kosa, do sega voopsto nemam.stavano pa taka da sakam malku da mi objasnite pa jas da si odlucam... Znaci jas sum mnogu sakletcika ne sakam da mi smeta na glavata da me kube, bode i slicno dali jas taa nadgradba ke ja osekam dali ke mi smeta e prasanjeto ? Dali ke mozam da spiam so nea koj vid na nadgradba e najdobar ? Odnosno naj lesna za nosennje dali so lepenki , drugite ne gi ni znam ? I sto e najbitno dali nadgradbata bi ja ostetila mojata kosa ? Postoi li nadgradba koja e lesna za nosenje i koja nema da ja osteti mojata kosa ? A da nee klipsi se razbira Vi blagodaram odnapred...
Devojki koja nadgradba na kosa e najrpifatliva Da ne ja ostetuva kosata da ne kube da ne se oseka deka ja nosis Dali lepenki ili ? Samo da ne e klipsi
Jas dve god stavam nadgradna,prameni..Ne ni osekam deka nosam se naviknuvas.E sea koa odam na korekcija normalno koa ja vadat i ceslaat mojata,keratinot e zalepen i mi se kube kosava pri ceslanje..No vaka ne mi e ostetena.okey e
Ama samo togas ti se kube taka onaka ne samo koga go vadat keratinot ? Inaku so sto ti e nadgradbata ? Dali te kube koga ti ja stavia prv pat kakvo ti bese custvoto? Jas imam gusta kosa i ke treba poveke prameni pa mi e strav da ne mi se izretci od nadgradbata posle toa , i mi e strav deka ke osekam tezina custvo na kubenje nemozam takvi custva. So sto ti e nadgradbata lepenki ili neznam izvini navistina ne se razbiram, ama mislam lepenkite pomalku deka ostetuvaat od drugoto ama ne sum sigurna
Ne se oseka nikakvo kubenje si ja ceslas kako tvoja kosa si ima soodveten cesel za taa kosa.Ti pisavv Лелее исто…толку непожелно никаде се немам осетено…една типка што е као фејмс у мк ми донесе еднаш достава некој бутик има и таа става коса таму и и реков дека не сум задоволна од тие и ми рече дека за да ти посветат внимание и убава коса треба као да си позната фаца за реклама,и ми викаше ако одиш следен пат кажи ми да им кажам!!Никогаш не отидов повеќе,прамени ми паѓаа по 4 5 секој ден.Кај Зоки ја правам неколку пати и ни прамен ми падна и секогаш се достапни да прашаш било што. Маа какии…на пејачки и такви ставаат руска на нас индиска некоја
Абе не знам дали може да правиме споредба со пејачките. Јас кај мојата фризерка што одам, нејзините клиентки - пејачки не мијат дома коса. На три-4 дена се кај неа. Така да едно е косата и квалитетот а друга и негата после тоа што ја правиме....
Да така…но кај надградбиве на такви некои поише им се посветува внимание,ние сме небитни,а и тоа што викаш битно си е и дома нега,знам дека има жени што само на фризер мијат коса.
Zdravo Ima li nekoja iskustvo za nadgradba vo studio Filipa ... Vtor pat kje stavam pa gi gledam gi reklamiraat mnogu