Надградба на коса

Discussion in 'Коса' started by len4e, Dec 27, 2009.

1. Crazy-Kate

Crazy-Kate Истакнат член

Да во Прилеп е салонот,фризерката Маја се вика,мојата надградба е полуприродна јас ја зедов директно од прилеп а на моја другарка и ја испратија преку пошта таа зеде природна надградба.Јас ја носам 2 години ако е полуприродна сепак воопшто не ми се познава но и внимавам да не ми се оштети.

2. Chika-Boom

Chika-Boom Истакнат член

CRAZY-KATE ај ако можиш да ми пишеш тука или во пошта дали другаркати е задоволна од природната надградба зш косава не расти шо не расти и мора надградба да си земам :D Пиши ми секако зш ја разгледав страната и стварно надградбите се топ морам да си земам само пред да земам морам да знам дали е квалитетна. :call:

3. Crazy-Kate

Crazy-Kate Истакнат член

Chika-Boom ти пишав во пошта се за надградбата па ајде ќе пишеш што си направила :)

4. Chika-Boom

Chika-Boom Истакнат член

Ја добив надградбате јееееее :D Преубава е !Фала кате инаку ја порачав полуприродната иако се двоумев ама не се зафркнав многу е убава како свиленкаста е косата преубаво ми стои и воопшто не се познава.Фала уште еднаш :$ :*

5. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Срцко ајде ако сакаш кажи ми бројче од кај што ја порача надградбата..и за колку дена ти стигна?

6. Histerica

Histerica Истакнат член

барав но неможев да најдам тема за тоа.сакав да прашам за екстензиите.значи многу мерак имам да си купам,и може малку глупаво но сакам да прашам дали треба фризерката да ја прашам или каде можам да најдам?
    Благодарам однапред. :)

7. Chika-Boom

Chika-Boom Истакнат член

Срц ова е веб страната: http://nadgradba-kosa.webs.com/ можеш да си разгледаш фотки од надградбите има и контакт тел на страната ама јас тука ке ти го напишам 048/551-241

8. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Порачав и јас.. Утре треба да стигне.. Барем така рече сеа пошто е недела незнам.. :^)

Cloee likes this.
  9. spellbound

spellbound Популарен член

10. Fearless

Fearless Истакнат член

Моја другарка имаше купено, и како на видеото ги прикачуваше со клипови се, и доста време ги износи, но сепак мене ми е ептен вештачко и смешно. не дај боже да падне некое праменче :|

11. firequeenn

firequeenn Популарен член

Mислам дека немам потреба да надоградувам коса ..другарка ми имаше наградба јас бев со неа на фризер и и зеде 60 ден од праменче :)

12. mime87

mime87 Популарен член

девојката на видеото мн.ми се допадна мн.природно косата му изгледаше преубаво
    се става надградба на коса колку што треба според твојата коса за да изгледа убаво се разбира не се става еден тон коса на ретка коса имам некој правила и во ова и ништо нема да изгледа смешно или нефкусно напротив

13. Chika-Boom

Chika-Boom Истакнат член

Да надградбата е баш таква само што разликата е на клипот девојката става 3 реда надградба(што голема е веројатноста да смета на косата)оваа надградба е со еден ред а ја има истата густина на косата и е попрактична за носење :)

Cloee likes this.
  14. nina.n1

nina.n1 Истакнат член

Според мене многу добра е надградбата на коса со шиење..нема никакво оштетување.со правилна нега.може доста долго да издржи..јас го работам тоа а и имав сошиено и на мојата коса..
    и со шноли е убаво,само што треба постојано да се вади косата и да се става..а вака со шиење нема никаков проблем..

Kristinna92 likes this.
  15. love23

love23 Популарен член

Јас не сум ставила надградба на коса немам ни намера. Се што е вештачко се познава така да природниот изглед е огледало за една девојка.Секако дека трба нега за да убаво изгледате барем денес има разни козметики.

16. lylaby

lylaby Популарен член

девојки кажете каде може да с енабави на клипсови надградба меѓутоа да не е мн скапа да е до 4000?има некаде да с енајде??ако има некој информација нека каже,за полуприродната зборев со една форумџика и таа беше разочарана а баш се готвев да ја нарачам....па сега сакам природна но со пристојна цена,на клипсови се разбира тоа е најдобрата опција за надградба..

17. 00tasaa00

00tasaa00 Истакнат член

Lylaby-pisi mi na e-mail,go ima toa shto go barash ti samo treba da mi pushtish koja nijansa pozz....veruvaj deka cenata e pristojna...;)

[mod-kirilica:zjnr19fs][/mod-kirilica:zjnr19fs]

18. bonbonka17

bonbonka17 Истакнат член

sakam i jas da stavam prirodna nagdradba so klipsovi .. pa aj pishi mi e-mail da iskontaktirame .. i pishi cena :D
    pozz!

[mod-kirilica:1qkxuewc][/mod-kirilica:1qkxuewc]

19. Blair19

Blair19 Истакнат член

Сакам и јас да ставам природна со клипсови, сакам и јас контакт :D

20. bonbonka17

bonbonka17 Истакнат член

Aee abe site nie sto barame nadgradba i kontakt moze i ke docekame da dobieme.. :) haha

[mod-kirilica:10j94zpe][/mod-kirilica:10j94zpe]