Да во Прилеп е салонот,фризерката Маја се вика,мојата надградба е полуприродна јас ја зедов директно од прилеп а на моја другарка и ја испратија преку пошта таа зеде природна надградба.Јас ја носам 2 години ако е полуприродна сепак воопшто не ми се познава но и внимавам да не ми се оштети.
CRAZY-KATE ај ако можиш да ми пишеш тука или во пошта дали другаркати е задоволна од природната надградба зш косава не расти шо не расти и мора надградба да си земам Пиши ми секако зш ја разгледав страната и стварно надградбите се топ морам да си земам само пред да земам морам да знам дали е квалитетна.
Ја добив надградбате јееееее Преубава е !Фала кате инаку ја порачав полуприродната иако се двоумев ама не се зафркнав многу е убава како свиленкаста е косата преубаво ми стои и воопшто не се познава.Фала уште еднаш
барав но неможев да најдам тема за тоа.сакав да прашам за екстензиите.значи многу мерак имам да си купам,и може малку глупаво но сакам да прашам дали треба фризерката да ја прашам или каде можам да најдам? Благодарам однапред.
Срц ова е веб страната: http://nadgradba-kosa.webs.com/ можеш да си разгледаш фотки од надградбите има и контакт тел на страната ама јас тука ке ти го напишам 048/551-241
http://www.youtube.com/watch?v=gufhMJMwAdA&feature=fvw sakav da prasam dali tie nagradbi na kosa izgledaat is se prkacuvaat vaka ili pak se drug vid na nagradbi???
Моја другарка имаше купено, и како на видеото ги прикачуваше со клипови се, и доста време ги износи, но сепак мене ми е ептен вештачко и смешно. не дај боже да падне некое праменче
Mислам дека немам потреба да надоградувам коса ..другарка ми имаше наградба јас бев со неа на фризер и и зеде 60 ден од праменче
девојката на видеото мн.ми се допадна мн.природно косата му изгледаше преубаво се става надградба на коса колку што треба според твојата коса за да изгледа убаво се разбира не се става еден тон коса на ретка коса имам некој правила и во ова и ништо нема да изгледа смешно или нефкусно напротив
Да надградбата е баш таква само што разликата е на клипот девојката става 3 реда надградба(што голема е веројатноста да смета на косата)оваа надградба е со еден ред а ја има истата густина на косата и е попрактична за носење
Според мене многу добра е надградбата на коса со шиење..нема никакво оштетување.со правилна нега.може доста долго да издржи..јас го работам тоа а и имав сошиено и на мојата коса.. и со шноли е убаво,само што треба постојано да се вади косата и да се става..а вака со шиење нема никаков проблем..
Јас не сум ставила надградба на коса немам ни намера. Се што е вештачко се познава така да природниот изглед е огледало за една девојка.Секако дека трба нега за да убаво изгледате барем денес има разни козметики.
девојки кажете каде може да с енабави на клипсови надградба меѓутоа да не е мн скапа да е до 4000?има некаде да с енајде??ако има некој информација нека каже,за полуприродната зборев со една форумџика и таа беше разочарана а баш се готвев да ја нарачам....па сега сакам природна но со пристојна цена,на клипсови се разбира тоа е најдобрата опција за надградба..
Lylaby-pisi mi na e-mail,go ima toa shto go barash ti samo treba da mi pushtish koja nijansa pozz....veruvaj deka cenata e pristojna... [mod-kirilica:zjnr19fs][/mod-kirilica:zjnr19fs]
sakam i jas da stavam prirodna nagdradba so klipsovi .. pa aj pishi mi e-mail da iskontaktirame .. i pishi cena pozz! [mod-kirilica:1qkxuewc][/mod-kirilica:1qkxuewc]
Aee abe site nie sto barame nadgradba i kontakt moze i ke docekame da dobieme.. haha [mod-kirilica:10j94zpe][/mod-kirilica:10j94zpe]