Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. Anastasia94

Anastasia94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6
    јас веке 2-3години постојано носам надградба(мислам со шнолки)....2 пати порачував и тоа од различни места и неможам да се пожалам,лесно ги ставаш и лесно ги вадиш без да се оштетува твојата коса..ниедна од нив не ми се оштети само на првата некако многу и опаѓаа влакната,а втората ја имам околу 5 месеца и сеуште неможам да се пожалам од неа....сега дури ни неможам да се замислам без надградба...

2. Anastasia94

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6

а забележа дека и неџла носеше надградба?

а може линк од кај ја зема?...бидејки мојата е 125 цм широка,а 70цм долга и шнолките ми одеа посебно(морав јас да си ги шијам)

3. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Ако си ја гледала редовно серијата,мора да имаш приметено и ти.Во привите епизоди косичката и е очајна,ретка ретка,изгорена,а веке како ја направија созреана и порасната личност,и косата и ја променија и и ставија од тие надградбите густи со шноли,и затоа репчето кое најчесто го носеше во последниве епизоди,и беше толку густо и со убав сјај.А од каде ти е твојата надградба??

4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    и јас долго време носев
    косата изгледа раскошно и преубаво но ми се смачи ;)
    а за Неџла незнам дали сите забележаа но цело време носи надградба инаку косата и е очај прородната како што гледам :)

5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    миме 87 а твојата од каде беше? :D веке и досадна сум,ама незнам кај да најдам асална надградба со шноооолииииииии :D

6. Anastasia94

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6

Ја купив 5000 ден.долга е 70цм.(а може да се бира од 35-80цм),а широка е 125цм....еве ти линк http://nadgradbazakosa.webs.com/ а еве и од нивниот профил на фб http://www.facebook.com/pages/NADGRADBA ... 41?sk=wall ;)

7. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Анастсиа задоволна си од оваа надградба? Ја имаш ли виткано? Се познава ли дека ја носиш? Извини што те затрупав со прашања, јас бев решена да си порачам од таму ама ме разубеди една девојка, наводно не била квалитетна. А гледам се фалиш ти од нејзе, па затоа. :)

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Мојата надградба си ја порачав кај мојот фризер од Битола тој има студио во центарот и све е прва класа мислам дека беше некоја италијанска марка не се сеќавам добро пред неколку години беше важно е мн.квалитетна уште ја имам не е лоша но ептен ептен ретко ја ставам од ќеф косата ми е до градите само ми е малку ретка нема квалитетна коса за да ми е убава треба само пегла или ако сакам побујна коса фигаро е сега надрадбата ја прави косата поубава за изглед побогата раскошна затоа и девојките фрлаат толку пари
    од каде и да ја порачаш гледај да е некаква марка распрашајсе малку да не ти се запости одма да ти се искуби и совет од мене да не ја носиш секојдневно да ја малтеретираш за денски твојата коса почесто носисија во пунџа или фатена а јас повеќе ја носев за навечер кога ќе си сакав убав секси стил косата беше неизбежна јас барем го имам тоа мислење косата е пола изглед надворешен кај секој ;)

9. peperutka123

peperutka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    a kade mozam da gi najdam so snolicki kade gi ima i kolku pari se

10. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Пак јас по мојата засега неуспешна потрага по убава и квалитетна надградба :D .Но најдов сега уште една надградба :lol: (само пак сум скептик не знам дали се квалитетни)Најдов и полуприродни надградби по доста прифатлива цена за наши стандарди а природните малку се посолени ама пак кога се консултирав ми кажаа дека се доста густи и долги, и некој ги земале и ги делеле за да испаднат повеќе надградби а тие ги продавале баш како што си се онака фабрички и кога малку си подразмислив бидејќи јас барам надградба густа и убава должина овие што се поефтините уствари испаѓаат дупло поскапи,инаку 8000 денари се надградбите.Е сега пак моето прашање до вас феминки искуство некој да ми кажи со овие надградби дали се добри или...?Може да ми испратите и ЛП. :*

Инаку ова е Фб Профилот:http://www.facebook.com/nadgradbakosaa
    A oва е веб страната:http://nadgradba-kosa.webs.com/

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    колку и да е скапа верувајми со текот на носењето пак ќе се оштети и искуби од чешлањето исто како прородната коса мора да ја изсчешлаш да ја испереш :D оти сепак се собираат нечистотии се заплеткува косата треба да се прска со спрејови да се расчешлува да не се куби значи сепак треба мн.одржавање искрено така да јас на твое место не би дала поќе од 6000денари тоа е максимално можеби и за поефтино треба да побараш денес секоја 2ра девојка има надградба така да спуштени се цените

На Queen-Nefertiti му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Queen-Nefertiti

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Знам дека е скапа и нашите природни коси се оштетуваат од секој ден што ги третираме а не пак надградбите,но јас имам доста густа коса а овие што се поефтините надградби се ретки а таква надградба не сакам,сакам убава раскошна коса е овие се некаде 2 метра, а овие што се по 5000-6000 се 1 метро што не е доволно за мојата коса и ќе треба да порачувам две надградби и ми идат доста поскапо.А за полуприродните добри се ?

13. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    а
    искрено ги фалат и полу природните и доста густи се а не се поскапи од 3500денари што е доволно за кеф и кога ќе ја ставиш косата за да изгледа убаво е сега имаше девојки назад убаво разгледаја темата имаа оставено линк од студио во прилеп каде се продаваат мн.убави полуприродни надградби ја разгледував неодамна страната и стврано сите ми се допаднаа и густина имаат и должина јас би те советувала да ја разгледаш убаво темата да го најдеш линкот да ја разгледаш страната и да размислиш одма да не фрлаш толку пари бидејќи од носењето и едната и другата коса се оштетува да бидиме реални и ако ти се допадни од прилеп да си порачаш имаше девојки кој порачуваа ;)

На Queen-Nefertiti му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Queen-Nefertiti

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Фала Миме многу,инаку за полуприродните истата страна е што ја постирав и јас :) :
    http://nadgradba-kosa.webs.com/
    од тука ја видов веб страната
    јас ги разгледував и 3000 ден мислам дека се.Читав и јас дека се супер па ако не ќе си порачам таква надградба.Ќе разгледам уште еднаш убаво ќе се распрашам па ќе пишам што сум направила. :*

15. Anastasia94

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6

па да,јас сум задоволна-ја имам виткано само 2 пати бидејки претежно ја носам прва и не забележав некое поголемо оштетување,но секоја коса со тек на време се оштетува,се кубе,се ретчи...сепак ова е само мое мислење-ти информирај се повеке за да не лупнеш толку пари за џабе(бидејки гледаш дека таа девојка не се фалела од неа)...

16. Anastasia94

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6

искрено полуприродни не би ти препорачала-имав и таква,ја купив 2000 ден.и кога ја видов како свила беше и + мн густа :) ,но после 2-3 носења,неможев со прсти да пројдам низ неа,да ја виткаш или пеглаш нема шанси-се топи,а и влакното и стана диво-како метла да имаш на глава :envy: ..

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    полуприродните коси за кои кажуваа од студиото во Прилеп сите се пофалија што порачаа и некои веќе што ја имаа не прочитав јас критики а за косата и природна да е и полу природна со тек на време и ако мн.ја третираш и 2те ќе се оштетат...

18. Queen-Nefertiti

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Миме,ја порачав надградбата утре треба да ми пристигне Одвај чекам 8) Се надевам дека е убава,ќе пишам пак дали сум задоволна.Сега вечер нема да заспијам додека не ми пристигне :lol: :*

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    да ти кажам и јас чекам твои импресии баш се мислев што ќе порачаш на крај и сакам да кажеш дали е убава :) чекам ;)

20. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    "Queen порача природна или полуприродна, ајде ќе кажеш што како бидејќи јас сакам да си купам :)