Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на коса

Дискусија во 'Коса' започната од len4e, 27 декември 2009.

1. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Порачав полуприродна надградба некако ми беше поисплатливо,а деновиве една моја другарка ќе иде во Прилеп да ги виде природните надградби па кога ќе се врати ќе пишам дали е задоволна и какви биле.Мене не ми се чекаше повеќе бидејќи од кога барам, а вака убави ми беа на слики и добри коментари имаше за овие надградби па ај реков да порачам,и да не е како што треба(Не дај Боже :devil: ) барем нема да ги жалам парите бидејќи не е скапа надградба(а се надевам дека ќе биде убава :?: ).Утре пишувам коментари секако. :*

2. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    ајде чекаме коментар јас планирам да си купам некаде за 15 дена, а како се порачува и како ти ја праќаат?

3. Queen-Nefertiti

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Па јас порачав преку Фб ја додадов за пријателка,потоа ми даде и бр се слушнавме и ќе ми ја испрати преку карго.Ова е профилот http://www.facebook.com/nadgradbakosaa

4. Anastasia94

Anastasia94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6

Queen-Nefertiti i konecno za kakva se odluci?da znaes deka i jas cekam da mi kazes kakva e kosata... :)

5. Queen-Nefertiti

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Ја добив надградбата Јеееее :lol: Прекрасна е навистина дури се изненадив,искрено не очекував нешто нај да биде за тие пари ама испадна супер.Пресреќна сум,конечно и јас со долга коса :)

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. BuBu

BuBu Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Јас до сега имам ставано два пати надградба во Диор. Првиот пат ставив на типсови (или како и да се викаат) и таа ми траеше 9 месеци со корекции, но многу лесно се познаваат а и не се баш пријатни за носење, по некое време се лизгаат итн...
    Вториот пат за џабе ги дадов парите. Ставив силиконска (кератинска) и не ја носев ни 2 месеци. Страшно многу се плеткаше, па и влакното никакво беше.
    Повеќе не сакам во Диор да правам.
    Може ли да ми кажете места во Скопје каде има надградба со шнолички? По можност да е фризерско студио, зошто сакам и мојата коса да ја исфарбаат и да ми одговара со надградбата.
    Ова од Прилеп едно што ми е далеку друго што не сакам по интернет да нарачувам, баш заради нијансирањето на косата.

7. BuBu

BuBu Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    П.С.
    Исклучиво природна се бара :)

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    погоре имаш стана од фб каде можеш да си порачаш одлична надградба за не повеќе од 6500 денари разгледај мислам дека вреди има и природни и полуприродни јас имав пред неколку години надградба со кератин боже едвај косата моја си ја повратив катастрофа бев едвај ми порасна значи никогаш повеќе мој совет да не си ставила на косата нешто што е со лепење со глупости имам и другарка која 2 пати стави коса со силокон сега без коса шета со косата до уши никако не и расти и крајно и е оштетена без коса ќе останеш сега можеш да си порачаш со шнолички твојата да ја негуваш и само за изглед да ја ставаш надградбата се додека твојата не порасни мислам добро намерен мие советет
    со среќа

9. mare94

mare94 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0

а колку е долга и широка твојата надградбата,и има ли некоја разлика од природната и полуприродната(сакам да прашам дали полуприродната изгледа по диво или оштетено или пак не)...и јас сакам да си купам само сеуште не знам каква...

10. Anastasia94

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6
    Queen-Nefertiti aј кажи ми дали после неколку носења ти се оштети косата или сеуште ти е иста каква што ти стигна?и колку цм ти е долга и широка?сакам да си ја згуснам надградбата па да видам каква е твојата..

11. Queen-Nefertiti

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Косата ми е иста каква што беше а ја испробав значи на сите начини за фризирање влакното не се оштети и пријатно ме изненади,должината е 75 см на надградбата а ширината беше околу 40см(од едниот крај до другиот крај на главата) и доста е густа не е ретка.

12. Zaljubena111

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Queen-Nefertiti ај ќе те замолам да поставиш слика од твојата надградба ако сакаш можеш и во лп.однапред благодарам

13. Anastasia94

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6

ej da-ае ако сакаш и на мене прати во лп :)

14. mare94

mare94 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    женски а како ја негувате вашата надградба(исто како косата или)..,на колку време ја миете и сл.?

15. Devica88

Devica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
  16. mare94

mare94 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0

a kvalitetna li e косата(немој да стане после некулку носења како метил :) ?и како може од таму да се порача?

17. Zaljubena111

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    а да не е само еден прамен 1000 денари, мене сумливо ми стои ова :?: , а после дали може да се фарба оваа надградбата пошто јас секоја сезона имам различна боја :lol:

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Од страната буквално ништо не разбирам
    еден прамен ако е 1000денари па тогаш исто ти е дури поскапо е треба да порачаш повеќе прамена не можеш само еден да порачаш... |(

19. Devica88

Devica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Podolu jasno si pisuva vo SPECIFICATION sto i sto sodri paketot i e celosno objasnet,ama stom e vo TOP RATED mislam deka se raboti za dobra kosa bidejki sum poracuvala poveke pati i nemam loso iskustvo,se si e kako sto si nalaga tamu na stranata,videte podolu ima se objasneto duri do gramovi,santimetri itn,,, + ako ne ti go pratat paketot ti gi vrakaat parite vo rok od 7 dena.Sega za poracuvanje neznam kako se poracuva bidejki jas go zamaram bratuced mi da mi pravi poracki,mislam deka treba da ja imas samo soodvetnata karticka za plakanje,drugoto e lesno,rasprasajte se sigurno ima nekoj sto si poracuva,ili e poracuval ili pak od koja banka vi e kartickata prasajte moze ke vi kazat,malce e komplicirano bidejki porackite za Makedonija (ako ne naglasis vo porackata deka e za Makedonija ) stigaat vo bugarija bidejki nema uste pusteno paypal za Makedonija.Trebase da gi pustaat od 24ti Septemvri godinava ama nisto ne napraija,Porackata stiga na domasna adresa za 2 nedeli tocno,prasajte jas mislam deka se isplati,ne sum poracala seuste ama ke poracam ako sakate pa cekajte ke vi kazam kakva e ako ne vi se brza :)

[mod-kirilica:2no47wlr][/mod-kirilica:2no47wlr]

20. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Имам шишки. Може да ставам надградба само на нив, зошто не можам да дочекам дури ми пораснат????