Штом еден Александре ги покори, нема страшно. Соломон ќе ги сомеле Викате нафтата скајрокетет а? Пешки ќе одите бе, само на чешмовача, рекоа здраво е. Жив се човек на се навикне...
„Муслиманството ќе се обедини“, муабет стар 11 месеци и 20 дена. Се правите поголеми муслимани од муслиманите од Мека и Медина. Не ги личи потомци на Александар Македонски да бидат браќа со Иранците(сарказам секако). Се некој некому бил протекторат, се некои вазали, само тврдокорните муџахедини ви се врв на цивилизација. И какви се тие држави полни со терористи? Па самиот либански министер за економија изрази жалење дека ако Израел ги нападне поради Хезболах, ќе бидат уште посиромашни, а веќе биле голема мизерија. Тој се огради од Хезболах.
Ајде ајдеее ќе пакуваат куферите муриканците и од блискиот исток, европа од африка и ќе биде се како шо треба, ќе се засукат ќе работат и ќе живеат како господа доста други работеа тие да живеат
Пренеси им во кале, нека не се расфрлаат со пари како во Украина, Израел е минато. Светот е мултиполарен. Тие геноцид вршат убијаа 20 милиони, вие го браните...
Ти дека си од Левица, се некои Американци некаде гледаш. Ти се чини тебе. Учи од Израел, тие не бараат изговори, наоѓаат начини да се бранат од муслимански хорди. Кој сака да се пресмета со Америка, знае кај е Вашингтон, слободно нека оди таму. Вие поточно се тешите во стил Израелците демек не ги бива, Америка ги поддржува? Утеха е тоа. Каква армија, какво разузнавање, каков народ спремен да се брани и сигурно нема современите нации да се загледуваат во некој козо... Зошто не одите пред Американската амбадаса вие клан Левица, па пренесете што мислите?
Ова го нарекуваш скок во цена? Симнале дури 80 од над 400 ракети. Нема штети, освен еден загинат палестинец . Името не го даваме
8 посто беше падна на два, знаеш колку е 8 посто или еве ај два на гранка шо вреди трилиони, напрај си калкулација два посто од 5 трилиони па види
Секако електрични автомобили возиме. И ставаме нафта за 500ка, шо те пакос За нашите Бев за Елизабета, па сега за Чарлс. Наскоро за Вилијам What a time to be alive Од ко почна ковидот, се на полошо иде работата. Дефинитивно не сум за истокот како тебе. Прашај ги дечките од африка што појдоа Москва да работат како обезбедување за 3000 евра плата . Мисли си дека ако дојде истокот, рај ќе е на земјата. Многу повеќе ќе страдате, и ќотек ќе јадете. Ќе викате Турци, вратете се, се ви е простено
У британија си? Ахахах први ќе колабрирате хаха еве буркина фасо независна па по ред и другите. Не сум ја за истокот ама дефинитивно не сум за болниот запад. Јас сум за нашите Се вика од ко го пуштија глобалистите ковидот оде на полошо биди реална Ја у сингапур ќе си бегам оти не го бива истокот
Леле бе, I was today's year old ко ми текна дека Бајден е сеуште претседател на Америка https://www.index.hr/vijesti/clanak...2401&index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
Како први? Зарем вие не колабиравте? Сами се нарекувавте Северџан и ве стигна . Ќе се скрасиш во Сингапур. Може и Хонг Конг и Тајван Бајден на Гога не го дирајте. Сега имате посебна конекција, поддршка треба за зетот Ах Неватим, Неватим. Ништо не објавуваат. Само една дупка од 4 метри, резултат на ракета. Ами другите 28 кај се а? Сега се спрема Израел да напаѓа. Пу да ти ибам, како утакмица ракомет да гледаме, а не ескалација што води кон светска војна. Ама војната 2027ма ќе е
Незнам шо се ситиш, ако удрат на иран незнам дали знаеш дека најголем дел од нафтата произведени од опек земјите се пренесува преку каналот кај иран и доле јемен. Ќе дојде до значаен недостаток на нафта и гас… зима иде дрва немате по британија…. Хаха шла настрана ако дојде нафтен шок ко преживи причаче Ние сме колапсирани од кога памтам јас ние сме навикнати немаме мака ја имам 101 кога исм при го возам кога неам со точак си бркам работа