За дека јас сум бил клошар шо седи на форум ги брани русите оти израелците сакале да ја земат русија оти имала ресурси и тогаш израелците ќе биле иште понапредни ќе се смиреле со комшиите а британија ќе била горда на своите деца додека африканските колонии си работат а македонците ќе бегаат по светот заради западната протекторатна политика и ќе си викаат албанците ни ја земаа државата. На работа бе досадно ми е
Две ипол години навива за Русија, скоро година против Израел, ти го прашуваш за кој е? За тој што го баци куранот е Ама тргува на западњачката берза. Зашо долари бе чедо. Кажи скоро милијарда ме кошташе Многу посекси звучи така Кај реков дека Израел треба да ја земе Русија? Реков да ги имаа ресурсите
Значи не си ништо повеќе од него, тој поддржува муслимани и ти му се лутиш викајќи дека исламот бил лош за жените (се сложувам дека е ужасен за жените), а притоа поддржуваш ционисти што секојдневно убиваат стотици жени и деца. Не се мажи ако гаѓаат градови, згради, куќи, жени и деца, нормално дека ќе победат против нив.
Долар? Нели пропаѓа таа валута, зошто ја користиш? И не мислев на тебе за доларите , многу ги има на форумот, рубљата најдобра, а тие долари, евра во џебови. Јас да сум западњак што има моќ да носи одлуки, ќе ве оставам без цент, по сите основи затоа што на гладен стомак поарно се фалат терористи, окупатори, џихадисти. Нема смисла да правдаш средновековни методи на војување, функционирање, а ваму да поседуваш автомобил, да одиш на одмор, па и берза. Нема смисла да правдаш се што е нецивилизирано, а да користиш придобивки на цивилизиран свет. И плус би ти донела во државава работна сила од Газа, Сирија, Ирак, па разбери се со нив, нели кажуваш дека се прекрасни, угнетени.
Ahahha ами биљо ти ако се нервирам ја со тања и со малерознава кај ми е крајот аххахаха ме пресмеа инсче муабетот е тој оди прочитај назад аххах
Еве ти го коментарот, ти рече, не јас. Јас реков да ги имаа ресурсите и територијата на Русија, многу поразлично ќе изгледаше светов. Реалист е милијардер иначе. Сега го ќе превземе брикс, леле леле, ко ќе рокне доларот.... Ќе има пиштење вриштење
А лодинг коментарот после мојов коментар шо ти значи… онака така се чешлаш само Беше миљардер изгоре ради напдот на израел минато свршено време е тоа Одиме сингапур
Во самото лидерство на Хамас имало и жени, како што беше Исмаил Ханије, имаше и жени. И во Хезболах има членови жени, гледав документарец за ова, имаше на Телма. Нема начин да се спасат цивилите во Газа, затоа што никој не ги прима од соседите, оти се покажале како проблематични гости. Кога некој те коле, немаш време да мислиш, еј, абе може има жена и деца дома. Секој жител на Газа има некој во Хамас, тие се Хамас. Загинатите деца имаат татковци, братучеди и чичковци во Хамас. Ако не сакаат да гинат, нека се откажат трајно од идејата дека ќе го уништат и последниот Евреин, ама тие не сакаат.
Мислиш Техеран. Таман милијардер ќе си, во старт Раце шират за тебе и во Сингапур, и во Москва и во Техеран Само да им појдеш, ехееее
Не бе во та смисла па и ти, мислев дека процентуално многу сте повеќе на форумов и стално ќе не надзборите па да си даваме поддршка вака машкиве членови ко угнетени.
Па ти како македонка ко не понуди да дојдам британија да ми помогнеш мора човек да се снаоѓа нанекаде како знае и умее