Трамп е добар со израелците, подобар отколку Харис, ама има разлика, Трамп не вели ,,Сакам Израел да победи" вика ,,Сакам луѓето да престанат да умираат". Тоа е важното, не е важно со кој е добар.
Замисли, толкави племиња да населат пола континент, и се појавиле од среде никаде. Наместо од топли и плодни краишта, од забит. Никогаш не сум размислувала на темава, еве сега ќе ја мислам. Бтв, во 7 ми век нема веќе Хеленска цивилизација, ниту ги нарекувале варвари.Каква весела историја имате учено, да ми је знати
Аууу, рекламата врв, браво Жабарка сум, тоа некој од римјаните оставил своја днк на балканот, за време на крстоносните војни . А како сум гркинка од Бугарија што збори македонски, не ми е јасно. Ама јас и шпански зборам Овие во Газа читале Мајн Кампф. Еее нашиот ко читаше, кај беа тие
Ами знам блгарски, заштото сме едни и сшти хора, ама испански не Ааа риспект, крстоносците ме потсеќаат на нашиот вечен непријател нас словените, England, God save the king Мојата Борба - многу уметнички дела од големиот австриски уметник
Па на овие простори живееле античките народи, овде во регионот Македонија преовладувале грците, илирите, итн. Според историјата, словените сме доселени во 6 и 7 век и сме ги прифатиле името Македонија и Македонци од веќе постоечките стари македонци. Грците и ден ден денеска не нарекуваат варвари, а тогаш ги нарекувале зошто зборувале на јазик кој не им бил познат.
Еее мал си за шпански. Да гледаше Касандра, ќе знаеше . Нетанјаху му кажал на БајденЧо дека ќе мавале пред изборите И немало нуклеарки да маваат. Ама ќе болело. Го боли и нашиот, го пече... Важно Палавиот е спремен да го превземе тронот. Мислам време ми е да го гледам Гејм оф Тронс Овоа во живо, не можело бинџање, многу време ќе ми треба. Од каде дојдовте бре? Прај днк, може и ти си од тукашните како мене, после ќе им викаме на скопјани "дошлаци"
Си биле неколку децааа и едното се правело главнооо и другите трпеле трпеле и после некое време се договориле да не го играат главниот… и овој почнал да им вика ако не ме играте ова ќе ви напрам она ќе ви напраам и си останал саам… Е еве ja прикаскатаа, моментот кога почнуваш да сваќаш дека стануваш последен на тркалотооо https://x.com/bricsinfo/status/1846270920911986969?s=46
Нема да победи, да си збори што сака. Ко ќе се префрли цел трансфер на пари на блокчејн, ко со ковидот сите ќе подвиткаат опашот и ќе се потпишаат. Една светска влада е. Џабе везат. Ќе направат појак вирус наскоро. Ако не чумата да ја вратиме. Овие џабе гинат. Како што ние кренавме сто востанија против турците и се ослободивме, така и тие. Џабе гинат
Нека дојдат на блокчеин само, бате тоа ги чека империјалистите на пропастот на империјата има да плива во пари хехе Само тоа нека се заебат cbdc да направат хаха контрола ќе има лудило… си крткаш у монеро Нема да победи да ко сдс ќе изгубат демократите BREAKING: Pennsylvania Voter Registration Weekly Update 10/15 +22,188 +9,428 GOP GAIN: +12,760
Кажав, ќе тепа оној кој им одговара на Евреите. Какви скандали ги тресат демократите, страшна иднина не чека сите. Ама нешто сите крипташи демократите ги форсираат. И Блекрок викаше крипто е скам, па сега друго зборат
А кој донираше милионче на Камалче? Рипл. Се чека зелено светло дека се спремни и ќе има јаки пари во крипто. Џабе војни се водат. Направи таму вирус и рает да си умираме, на спиење. Со мањак кислород
Ама си песимист мајке ми, не ми се умира ќе живеам ко бог ради глобалистиве, вчера гледав вила на пореч 780к Криптото дојде до тука кај шо е последната година зато шо трамп е прокрипто и ветува дека ќе носи закони за крипто ходлерите, ако победи трамп биткоинот оди над 200к. Рипле е приватна компанија неам појма зошто донирала кај камалка кога тие со гари генслер се против крипто Забегавме од темата со муабетецов Се надевам ќе издржи исраел до 5 ништо да не направи па после прекурс во мирни води и дипломатија
Не само биткоин. Други ќе се на тронот, нема веќе пари во биткоин. Камалето сака да воведе данок на нереализиран профит Ако паѓа, за тоа ќе падне Леле леле, америте немало да продаваат оружје на Израел. Да не испадне успешен атентат на 3 недели до почетокот на крајот Трамп и увото му порасна во меѓувреме
У меѓувреме блекрок 288 милиона само вчера ги обожавам муриканците, Нема да има војна меѓу израел и иран ќе си го задржат доларот на вредност со тоа шо ќе ги треснат уште неколку рафинерии
Не пратам многу шо се случува, но шо бидна со ќебапите бе? Пред некое време некаде видов дека као ги убиле сите водачи на Хамас. Или?
Од денес твојот пост е точен. Денес последната карика паднала, Синвар го скинале, твитер е полн со слики. А Хезбола ги скинаа сите уште во септември, почнувајќи од пејџерите.
Темава ко да замре, а немириве во полн ек. Од 18ти март па наваму откако заврши примирјето премногу жртви има. Мене срце ми се кини кога гледам. И само се прашувам во кој свет живееме, што во 1 век вакви дешавања има, вакви војни се водат. Следам секој ден ама новост за крај нема. Станувам и секое утро пребарувам. Зар не можат како цивилизирани луѓе да ги решат проблемите? Мора ли невини души да страдаат..? Има ли некои изгледи во догледно време да се стави крај на овој хорор?