Aaa тоа ли било наредбата,поздравот.. ок ок не видов =) односно видов али не сконтав Наредната нека постира слика од најубавиот аутфит за есен-зима според неа.
10 :up: Наредба за наредната феминка е да ми постира слика ружа со чоколадо на маса или ружа со писмо
-во чоколадна кутија ти се допаѓа? наредната да каже како ме замислува и да стави слика (внатрешен и надворешен опис)
Внатрешен опис : Паметна, дружељубива, забавна личност. Која секогаш го кажува своето мислење, многу искрена и добра девојка која е спремна во секое време да им даде совет на своите пријатели, секогаш е полна со позитивна енергија, која лесно ја пренесува на останатите. се надевам дека нешто погодив ај сега наредната нека ме опише мене.
Па те замислувам како дива бунтовна девојка со буен темперамент голема фантазија и одлична смисла за хумор. А по изглед нешто вака во лицето Се надевам дека погодив. Ајде и за наредната нека каже како ме замислува со слика внатрешен и надворешен опис
Па имаш 13-14 години (исто и јас ), костенлива коса, средно висока... Имаш добар карактер, и се др најдобро за тебе...
Искрено не те познавам доволно за да кажувам ваква си, таква си, но ми изгледаш како добра девојка Како ти се вика сегашниот дечко или последниот кој што си го имала
Не можам да кажам,ќе се наруши приватноста Еве ќе ја кажам првата буква-А Наредната нека каже што НЕ и се допаѓа кај мене?
Голем инает си и сакаш се да биде по твое .. Постирај слика од (според тебе) најубаво облечена женска личност во 2010
Возраста само не ми ја погоди, постара сум одам во средно. Да не бидам оф топик еве (незнаев дали треба да биде позната личност) На оваа слика е убава Наредната да каже дали плаче кога гледа романтичен филм и кој е тој филм.