http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiy85NBJBHHo2laT-G6_4-Zxyvi6MeeF2FQUamGk3_1mYPP6vk2g следната форумџика нека си избере песна на karaokeparty.com нека ја испее и нека напише колку поени освоила
Наредба само за мене али не можам сега да испејам бидејќи ми е поминат лимитот на интернетот и би траело вечност. Но можам да ти ги кажам поените од мојата последна песнa Halo од Бејонсе и тоа се 4885 Наредба: Напиши "Музиката е мој живот" на 10 јазици
*Mузиката е мојот живот! *La musica è la mia vita! - Италијански *La música es mi vida! - Шпански *Glasba je moje življenje! - Словенечки *A música é minha vida! - Португалски моите омилени ______________________________ *Mizik se lavi mwen! - Хаитски *Musiek is my lewe! - Африкански *Meum Music! - Латински *الموسيقى هي حياتي! - Арапски *音楽は私の人生です! - Јапонски Драга next феминке раскажи ја најголематa брука што ти се случила
Бев излезена во град, и носев бели панталони, и случајно седнав на клупа која што била фарбана и кога станав бев лом Што е најтрагично не можев да најдам такси, па морав да шетам така низ град Наредба: Стави ми слика од сладолед
If I could, then I would I'd go wherever you will go Way up high or down low, I'd go wherever you will go If I could turn back time I'd go wherever you will go If I could make you mine I'd go wherever you will go I'd go wherever you will go Постави слика од омилените чевли.
Зошто петелот рано пее? Затоа што не смее да писне кога ќе станат кокошките Опиши го моментот кога си прднала/ждиргнала во јавност! If any !
Хахахах... За среќа секогаш са ми били тивки, без звук и немам такви ситуации Стави си твоја слика на нозете
Хаха одамна беше тоа. Јас од мала си бев љубовџика. Е ке пишам за првиот симпатија. Да си признаам тоа беше другар на брат ми, и доаѓаше со уште неколку другари кај нас дома и јас им чував стража додека тие гледаа слики од голи тетки. Имав само 5 годинки. Стави слика од маж покрај кој би сакала да се будиш секое утро.
мислам доволни се само 1 и последната буква Д........И наредба за следната-стави слика од твојата најомилена комедија