Глупаво се срамев да му кажам дека досега не сум се бакнала со никој, демек да не се избрукам .. и таман кога се решив да му кажам ..нели да си очекува детето неискуство од моја страна-му зазвони телефонот-ајде си реков колку сум немала среќа, нека иде се спонтано кога ќе ме бакне ќе си сфати со кој си има работа...и сето тоа за на крај да ми каже тој дека дотогаш се немал бакнато со никоја ...и така двајцата неискусни се разлигавивме малку ама битно љубов сеуште постоеше!! аааахахахахаххаха Наредната да раскаже за своето прво искуство со мотиката како тоа се снашла и дали е лесно да се копа ?
Се немам дружено со мотика никогаш,ама вистинска мотика. А, како мала имав едно многу малечко мотиче и ми стоеше кај баба ми и секогаш кога ќе појдев и "копав" по бавчата И го кршев пиперот де...омилена играчка ми беше Форумџиката под мене да појде да ја бакне својата мајка или сестра,ама со кеиф онака и нека и каже колку многу ја сака!!
На сред час се имам испружено со сета моја должина и ширина на подот во училница Раскажи некоја смешна случка за првиот симпатија!
ЗА првиот неможам бидејки не ми текнува... но за друг можам да ви кажам Во основно имав фобија од мување(лапање) и... ме тераа со еден дечко да се мувам а тој од мааалаа го свигам и ме однесоа во веце 2-3 најдобри другарки и таман да ме залапа типот јас ставив раце на уста хаха... и почнав да бегам низ школо викајки НЕ НЕ НЕ нејкам грозно.. и си те ми се смеееја ) Следната форумџика би ја замолила да ни објави некоја песна доколку има напишано ,а ако нема некоја омилена песна
http://www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4 Следната нека ја напише најубавата порака што и е во мобилниот
Ауу, којзнае од кога некој не ми напишал убава порака. Еве ќе се потрудам... Хм, да. 200 денари беа дополнети на Вашата припејд Сметка. Опиши го најзабавниот ден што некогаш си го имала.
не знам баш точно сум имала многу забавн денови,не знам епа еве вака.Кога бев цел ден Солун каде што си изнакупив алишта,пиев едно од најувавите кафиња во жиивотот мој,седов во нај фенси кафичот т.е.на тарсата ии вечерта излегов и се напрвив дроп ха ха ха Објасни каков ти беше првиот секс?Ако си го имала а ако не објасни каков сакаш да ти биде?
Интересно беше. Дечкото на раце ме однесе до соба, во позадина пееше Бери Вајт, Never never gonna give you up.. I never ever gona stop... stop the way I feel about you, girl I just can`t live withoout you... итн... беше доста романитчно, јас бев тотално опуштена, а тој беше нервозен и трепереше имав болка, не којзнае колку голема, се мучеше малце за да влезе in me ама бидна, не ми беше убаво, ме болеше, се сетгав, мислев на песната и си ја пеев во себе, се бакнувавме и бидна, беше многу брзо и имаше малце крв Наредната форумџика да ја опише нејзината најголема љубов
Релативно сум млада за да зборам за некоја преголема љубов, тек ме чека, ама мислам дека најголемата љубов ми беше минатиот дечко, и јас него го сакав и он мене ( нека не се лути сегашното љубовче, многу го сакам ), ме чуваше од сите, секогаш бевме заедно, дури си го планиравме животот понатаму заедно, меѓусебна доверба и се, јас го сакав многу ама не го покажував тоа, дозболив гордоста да ни уништи се, и ете останавме двајца што многу се сакале а сега се странци.. Инаку тој беше црн, висок, со убава насмевка Следната форумџика да каже што и бил најубавиот подарок што го добила од дечко
Веќе кажано. Да не копирам.. vrski/koe-e-najubavoto-iznenaduvanje-sto-vi-go-priredil-sakaniot-t1004/70.html?hilit=%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%20%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0 Страна 8. Нека ми купи Speedy 35. Се шалам. Ама пак не е на одмет. Значи...Нека го каже името на првата љубов. Клише!
Ах, прва љубов... Градинка, 5 години. Мислам дека се викаше Круме. Којзнае што се случи, ама прва љубов ми беше бе. Напиши што очекуваш од себе во наредните 5 години.
Да завршам со факултетот, да најдам убава работа според професијата, да се изнашетам, да патувам и да уживам! Напиши листа од 10 работи што би ги земала со себе на пуст остров.
1. Полн куфер книги 2. Лаковите за нокти 3. Алишта 4. Пегла за коса, доколку има каде ја ја оклучам 5. Тетрис 6. Перница 7. Лабело 8. Лак и стрели 9. Ќибрит 10. Куче Опиши си ја фризурата.