Не сум била на диета... Стави слика од тој што го симпатизираш ..не се важат слики од пеачи, актери и што ти знам..
Па се правеше лажна крштевка за Еге и Ефтелија дозна за тоа. После тоа се даваше изјава за медиумите и Ефтелија збореше дека нема да дозволи бебето да биде муслиман и дека ќе се вика Андреас (по нејзиниот покоен маж). Џелаир му се смееше на Мемик дека ја променил верата и дека веќе целото семејство не се муслимани, а Рушен сакаше да го тепа. Рушен купи компјутер за да направи веб страна преку која ќе прави реклама за дуќанот, а Хамид немаше појма што е тоа. Спојлер Ај доста е. За форумџиката под мене: Смени си го аватарот!
Епа еве ја пораката : И ова лето 1 ден/мин кон сите мрежи ! Надополнни ја сметката и заборави се од зборување . Важи 7 дена од секое надополнување . (воспоставување повик е 3,5 ден.) опиши ја твојата врска во 3 збора
Моето незаборавно пијанство ,кога бев прва година средно,лом се направив на Новогодишната ноќ,славевме кај една школска.Мајка ми дошла дури оттаму да ме земе бидејќи не сум и одговарала на телефонските повици ,ама кога дојде на врата ,дур тогаш се присвестив и брзав да се пресоблечам да не ме види во стил ала Цеца ,имаше да ме убие .Од дома излегов со фармерки и блузичка како што си личи Стави ми сликичка од Фернандо Торес,фудбалерот,обожавам да го гледаммм
http://www.youtube.com/watch?v=ZTOV9lpy81s нзфпт-стави слика од местото каде што ке одиш на одмор,со кој и колку време
Ќе одам во Пефкохори, на 9 ноќи, што е 10 дена, со фамилијата Спојлер Како ми се погоди прашањето, баш сега се слушнав со мајка ми, ми кажа дека таму дефинитивно ќе одиме. Која е твојата до сега најдалечна дестинација?
Никола,Никола,нешто чудно ми се случува.Што е тоа знае мајка ми и мама ме подучува.Никола,Никола тоа значи дека растеме,дека бргу ќе пораснеме, Николааа. Стави слика од твојот омилен глумец.