Па седев во клупа со тој што ми се свиѓа и он ми кажуваше нешто, ама наставничката не виде и почна да вика дека имало нешто меѓу нас, а ја се смеев како одлепена, замислете Друга не ми текнува ЛПМ да напише некој кикс што го треснала
Е ќе пробам, ама не верувам дека ќе успеам Стави ја во непријатели личноста која најмногу ти пречи на форумов (ќе проверам хахах)
Ставено -------------------------------------------------------> ЛПМ да го објави идниот аватар или пост кој ќе го става.
Ај, ај, ќе пуштам. Таман рамни ми се забите сега. Ај, сега, форумџииката под мене ќе треба да си го сликне телефонот или да покаже слика каков и е.
Ви давам предупредување дека нема баш најубаво да спиете.. Спремни или не, еве ги... Епа, било поминало, форумџииката под мене нека постави слика од најубавото нејзино модно парче.
суќњава ми е некако убава, ама ја немам јас од интернет е. Форумџиката под мене нека стави слика од нејзината омилена позната пеачка/ актерка
Овие се најудобни Овие ми се најубави Форумџиката под мене да ги слика на нејзините усни со најубавиот кармин