Шш Џџ Чч Цц Хх Фф Уу Ќќ Тт Сс Рр Пп Оо Њњ Нн Мм Љљ Лл Кк Јј Ии Ѕѕ Зз Жж Ее Ѓѓ Дд Гг Вв Бб Аа Лпм нека напише виц на англиски.
Teacher: Maria please point to America on the map. Maria: This is it. Teacher: Well done. Now class, who found America? Class: Maria did. ЛМП нека посвети стих на нејзиниот бивши дечко
Со тебе врската ми беше само мачење Знам дека тебе сега ти е до плачење Хахахахахах ЛПМ да напише порака со која би раскинала на дечко
те сакам и почитувам, но најдобро ќе биде да прекинеме! се најдобро, фала за сите убави моменти и чао! * ова во некоја идеална ситуација, тешко изводливо али ај. лпм нека го опише совршениот маж
malku grub, malku romanticen, aktiven navecer minimum 3 saati, nekogas da gotvi, da se slozuvo so mene vo 91% od mislenjata, ne debel, plavi oci , temen ten, crna kosa, imun na moeto gnavenje LPM neka napravi 15 sklekovi
zavisi od raspolozenieto, zatoa si objasniv minimum e 3, se sto e pod 3 ne doagja vo predvid. sovrsena zena ednostavno kako jas zabavna, aktivna, da znae da gotvi, seksipilna i ponekogas opasna LPM da opise se sto pravi vo tekot na denot
Јаде, пие, спие, си губи време на интернет, излегува, работка по дома, чита, гледа Украден живот на Канал 5... овој период тоа, од понеделник веќе друга приказна. Лпм нека ја опише својата соба.
2 регали, кревет, компјутер, биро, комода, телевизор и масичка, собата е во бела боја. Лпм да стај слика од бебе (ако има може и од своето)