Средно висока, со облини, долга костенлива коса и костенлива боја на очи. ЛПМ да изјави љубов на некого од форумов.
Сите што си зимаат за право да навредуваат некого со погрдни епитети врз основа на пост на форум, а во реалноста абер се нема кој е кој. ЛПМ да напише кои се нејзини омилени форумски ликови и зошто?
Едни од омилените лиκови сте ти и @zokipoki.1. Ме засмејувате во игρиве. ЛПМ да κаже дали мисли деκа на фоρумов неκои се швалеρисуваат.
Тууу не мислам туку сигурна сум дека има швалери од форум кои преминале во реалноста. ЛПМ да напише кој од фоумски ликови би го смувала?
Во менеако ми удри корпа и ти се додворува на тебе не сака папучар да го викаат на форум. ЛПМ да му пише порака на комшијата и да го викне на кафе мафе.
Сакам како не сакам ама рпво да видам кој е поубав и кој е мој тип. ЛПМ да ми прати слика од комшиите.
Не сакам баш фино се зезам. ЛПМ да рече зошто мисли дека треба да ги смириме хормониве, што ни фали?@Херкул
хаха се зезав, распелете хормоните и тоа јако! Ве обичам и двете, ептен сте ми забавни на форумов ЕДИТ: ЛПМ да ми пише лична порака
Како да се јавам? Кога а наредба мора да се изврши! Чекам појаснување. ЛПМ да ги признае емоциите кон симпатијата/љубовта ако уште не се заедно!