Висок, згоден и неопходен. Морав брз да бидам пошто ќе пише некој/а и повеќе нема да важи наредбата за мене. ЛПМ да ми направи кафе и вечера. Гладен сум бре девојки. Ако не ќе си направам сам вечера ама ќе бидам изнервиран.
Опа ти си мој тип, згодна неопходна сум и јас плус гладна. Ќе ти направам вечера само да не се нервираш. ЛПМ да напише кои се најзини најомилени јадења?
Pizza едно од поомилените јадења. Ќе убијам за пица кога сум гладен. @fallenangel мило ми е што сме на иста бранова должина што се однесува до згодноста и неопходноста, па богами и гладноста. ЛПМ да каже што ќе се купи прво кога ќе освои 1 милион евра на лотарија!
Книги, штикли, бунда,накит, чанти, фустани. Пица е мое омилено јадење. ЛПМ да го каже својот љубовен статус.
На 14 (прилично доцна во споредба со милениумскиве деца). Се сменија времињата. ЛПМ да ми посака пријатно јадење и попат да ми донесе Coca Cola ја заборавив во фрижидерот. Една од полесните наредби е ова.
Ах бре што се јавуваш ти нели гледаш дека испитувам дали @Mr Awesome е слободен?За тебе знам дека си заљубена во комшијата. Ќе ти донесам и џемперче и јоганче да се стоплиш. ЛПМ да направи добра забава со вкусна закуска, десерти и жесток пијалок и секако добра музика.
Заљубена сум во κомшијата. Ушиве ми гоρат од љубов. Виκендов пρавам забава за тебе. ЛПМ да κаже κаκо е облечен/а во моментов.
http://www.fourseasons.com/content/...:content/renditions/cq5dam.web.1280.1280.jpeg ЛПМ да пише кој е неговиот најголем страв.
Самоуверена, слатка девојка (умре ѓупката шо ме фалеше) Лпм да каже каков фустан/костум би носел/а на следната свадба на која е поканет/а?
Похован стек и помфрит (за месождерите) А за мене супа од печурки ЛПМ да напише неколку љубовни стихови кои би му ги посветила на незиниот сакан
За да напишам вакво нешто треба да имам емоции. За да имам вистински емоции ми треба вистинска сакана личност. Јас моментално ја немам покрај себе, извини ама немам што да преточам во стихови .. empty Личето под мене да каже колку изнесува "трети корен од 512" исто така да каже колку изнесува 8³ ( осум на трета ) и колку глави има триглав змеј ?!?
Немам појма за тие пресметки колку изнесуваат а змејот има три глави. ЛПМ да си ја слика раката и да ја постира тука.