Не дај боже Не .. Следната, нека каже што парчиња облека носи на себе, и од кај ги земала,поединечно, доколку се сеќава
да станам да одам кај другарка па после цела дена да седам на фемина и да се теглам по дома...и вечерта да испаднам со дечко ми... да каже кога и бил последниот сексуален однос?
I'm still a virgin форумџиката под мене нека каже кој и бил најлошиот бакнеж до сега, и нека објасни,кога/ каде,како дошло до тоа
Па ајде еве нека биде првиот На 14 години со дечко што многу го симпатизирав,а јас немав поим како да се однесувам и се случи ненадејно Наредната нека каже колку сексуални партнери имала до сега
Епа мојата соба изгледа прилично голееема Имам вграден плакар во бела боја, имам кревет кој од страните има две завеси кои моментално се направени во вид на машничка, имам полица со книги, биро, имам посебна полица за козметика, имам сопствена бања на другиот крај од собата, на средина на собата имам мало килимче и на него масичка и од страната имам табуретки собата ми е во комбинации од бела и нежна виолетова боја следната нека стави слика која смета дека е многу слична на неа
Е ова е најблиску што можам да најдам, само со поголема уста, посветла и подолга коса и очите ми се кафеави со нијанса накај зеленко
Заборавив наредба. Да кажеш искрено дали хрчиш кога спиеш и дали се лигавиш, како и дали ти е устата отворена додека спиеш
Најискрено, значи мислам дека не хрчам. Само многу се преместувам додека спијам. И спијам со полу отворена уста, но не се будам разлигавена,и не се лигавам. Next, нека објасни што би правела доколку ја избркаат од дома
Па најверојатно би спиела кај другарка неколку дена..или братучеди ...некаде... Ќе си го барам чарето потоа..работа ќе најдам А ако сум Ск таму ќе најдам работа..И на крај ќе се сожалат ќе ме бараат знам! Наредната да каже на колкава возраст бил највозрасниот дечко што го имала...
27 а јас имав 20 Ти наредувам да кажеш што ти било најлоша болест што си ја прележала до сеа, или скршеница, операција...се се важи.
Немам преживеано некоја многу страшна болест..да не се подречам никогаш и немам скршено ништо.Еве ќе ја изделам страшната гнојна ангина што сум ја имала кога бев бебе. Следната нека стави слика која и го опишува моменталниот проблем.
Следната, да го опише својот дечко, изглед и карактер, ако нема дечко некој бивши или некој што го симпатизира.