Кафеави очи,кафеава косичка Висок, една глава повисок од мене.. Слабичко така.. и то Следната нека стави слика од тоа што и е позадина сега на компјутерот, а доколку е некоја приватна, нека стави некоја слика која и била..
Не знам како да ја ставам од мојот компјутер па дооолго ја барав на интернет и ја најдов Какво е твоето мислење за мене,ама искрено
немам никакво мислење за тебе бидејќи прв пат те гледам сега следната да каже со кој разговарала последно на телефон и за што разговарале
Со дечко ми разговаравме за тоа како си поминувал во прв состанок со татко ми.. Следната нека ми покаже некој аватар,сакам да заменам затоа
Kисела вода е ова ?? Секој ден сум ти поминувала низ маало Мојот омилен гел... Следната да каже кое е најсрамното нешто што и се случило...
еднаш кога бевме кај дечко ми и јас наместо на него на татко му ( исти се од позади кога ги гледаш) му викам ајде бе дебел мрдни малку и кога се сврте лелееееее пропаднав во земја Форумџиката под мене одма да каже каде се имала секс -на кои места
таа под мене да каже дали некогаш била со дете кое и се свиѓало некогаш или сеуште на некоја другарка (немора да биде најдобра другарка)
мх,мх како би ги изела сите 3 наеднаш како што ми се јаде Следната .. што би направила доколку сред кафич падне, се рашири колку што е долга и широка?
Прво би поцрвенала како патлиџан,ќе си викам на цел глас во себе леле колку сум глупава,само да помине ова...Потоа ќе станам и ќе си одам од кафичот и никогаш веќе нема да влезам таму Наредната нека ги напише своите иницијали.
пред некоја вечер..... миниме со дечко ми по кафиќи и јас на штикла и штиклата ми се заглави помеѓу коцките на и јас си ја превиткав ногата ама добро е дечко ми беше до мене па ме прифати..... нека стави слика од најатртактиваната дискотека во вашиот град.....