Неможев да најдам,затоа ќе пишам Колосеум,HR,B2,.... Таа под мене нека стави слика од некоја,со која си личат
Следната нека направи принт скрин,и да го постира тука. П.С. Ако има некоја приватна работа, може слободно да ја исшкрта на паинт
Како се вика филм во кој црногорец работи и студира? -Научна фантастика! Следната да каже кога последен пат била во Зоолошка
да ме имало на тркало на среќата април месец и за да се глупирам се натпреварував хахахах следната нека ставе слика од некој дечко кој многу личе на нејзиниот или нејзиниот
Ново Село Томино Село Манстирец Годивје Трпеица Зелениково Таор Босилово Батинци Меџитлија кажи 3 омилени места за излегување
Дааали има на овој бели свет поубаво девојче од Македонче?! Има ли? Јас повторно ќе ја дадам истата наредба.. Да се стаи слика од принт скрин И ако има нешо приватно да го ишкрта на паинт
Смеѓа коса, плави очи, костур , не многу висок ама не ни низок...итн. Стави слика од десктоп. Ако имаш нешто лично искртај на пеинт. ( Го крадам од Спичлес,зашто е преинтересно. )