Ако добро те разбрав..Еве слика за на аватар. Само не знам зошто е мала резолуцијата.. Наредната нека напише состав на тема...на тема, ''Човек без чувства''.
Си бил еден човек без чуства...и по некое време добил чуства и умрел од среќа Нека стави слика од нејзиниот телефон.
ххх не може оти вели:ИСПРАТИ ОДГОВОР Фајлови од тип bmp не се дозволени. жалам. следната нека го каже името на дечкото што највеќе го сакала и како изгледал тој
Дечкото што највеќе го сакам е дечко ми. Име .. немора така Опис, Повисок од мене една глава, а тоа значи едно 175/180 висок, слаб, со косичка на страна, кафеава и кафеави очи. Следната нека ја каже азбуката
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ ШШШШШШ! Наредната нека ми прати слика од подготовка на ајвар
бик, бивол и бубамара. ( Бубамара може и да не се важи али не ми текнува и не ми текнува друго. ) Наредната, нека стави линк од омилената песна.
ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ ! Следната, како се запознала со љубовта? (Дечкото, симпатијата? )
ехееее одамна беше па стоев пред маркет со една другарка и тој дојде да се поздрави со неа (со неа се знаеше) и така си се поздравивме.... и си се засвиѓавме...... и за една недела испаднавме.... се бакнавме..... и биднаааа наредната форумџика нека рече куче
Египет, Фиџи, Бора-Бора, Индија-Гоа, Монте Карло, Париз, Малдиви, Мачу Пикчу, Рио де Женеиро, Лас вегас многу за едно лето Наредната да стави слики од планински одморалишта
хаха добро ајде еве јас : а б в г д ѓ е ж з ѕ и ј к л љ м н њ о п р с т ќ у ф х ц џ ш. можеби и утнав некоја ама ајде нема везе следната нека го открие нејзиниот најголем срам