Не знам дали ми е најомилена, ама ја сакам ептен Наредната форумџика нека каже пет пати по себе НА ВРХ БРДА ВРБА МРДА
НА ВРХ БРДА ВРБА МРДА НА ВРХ БРДА ВРБА МРДА НА ВРХ БРДА ВРБА МРДА НА ВРХ БРДА ВРБА МРДА НА ВРХ БРДА ВРБА МРДА Наредната нека каже како си го испланира овој ден и дали се течеше според планот?
не го испанирав денот, ама сега за сега одлично ми стојат работите, што ќе помислам одма извршувам наредната нека каже колку пати се има мочкано на улица??? (позади дрво, во парк, на паркинг)
Училиште...шетање, малку одмор, кафе со другарки, курсеви по странски јазици. Наредната нека постира некоја интересна и убава фотографија!
Па не е со базени, ама куќата од моите соништа изгледа приближно вака.. или Наредната нека постира слика од девојка како кара маж
Во тебе бев заљубена, уште пред моето и твоето постоење.. Сакам нардната форумџика да каже некој добар виц
Си доаѓа пијан доцна навечер Трпе и од еднаш се слуша силно „БУМ“. Трпана срипува од сон и прашува: - Трпе, што е тоа што падна? - Капутот. ... - Па, како толку силно тропна? - Па, јас бев во него... Наредната нека закачи слики од пејсаж и цвеќиња.