Нарцисоидност

Дискусија во 'Психологија' започната од Unfaithful18, 9 септември 2010.

1. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    382
    Сум сретнала вакви личности во мојот живот, пред тебе се прават фини и добри а уствари сакаат се да искористат против тебе и да те уништат :@

Да тие сакаат да се претстават дека се перфектни, талентирани, шармантни, љубезни, ама тоа им е само фасада затоа што најстрашно за нив е да им го откриеш вистинското лице.
    Тоа е така затоа што си изградиле слика за себе уште од рани години затоа што доживеале тешки трауми како што се запоставување, физичка или емоционална злоупотреба.

Лицермени, деструктивни, спремни на ризик, неемпатични и завидливи.

Последна измена од модератор: 18 мај 2025 во 22:01
    На babydust му/ѝ се допаѓа ова.
  2. autumn leaves

autumn leaves Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2025
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    146
    Да а ја сите ќе ги откријам 300 мајки ќе им изнаебам пошо и ја имам токсик трејтс али бар кажувам не се кријам како пичкица :makeup:
    Живеам за одмазда! (tumbleweed)
    Ја бар кажувам дека сум нарцис и дека ќе ги укопам на најјако !!!!
    Има да плати јако курва скапана пасивно агресивна
    Им ги знам посебно слабостите на сите од нарцисиве на сите најјако што може ќе им го упикам

мрзат коа ги сакаш пошто самите не се сакаат, скапани идиоти затоа другата моја страна ќе ја видат која уопште не е пријатна

ај мене слободно нека пробаат да ме уништат ги предизвикувам, едино да ме убијат..а ја знам како ќе ги уништам

од никој не се плашам посебно не од шугав нарцис кој нема ххраброст да се соочи во лице...
    све предавничко ќе им знаебам тоа не го опростувам по ниедна цена

нека се соберат од дувлото шугаво да се најдеме у фаца да ми кажат што имаат

какви муабети ќе им пуштам сега у позадина можат само да му ја мислат по иста мера јбг за погрешен човек се фатиле

Последна измена: 18 мај 2025 во 15:48
  3. Melissa_39

Melissa_39 Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2023
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    77
    Kolku samo vistinito,isti karakteristiki imase mojot bivsi so kogo bev vo mnogu kratka vrska,,a mi ostavi dolgotrajni posledici vrz mojata psiha.

На Лејди Гага и babydust им се допаѓа ова.
  4. autumn leaves

autumn leaves Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2025
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    146
    По кој пат ми го скршиле :u: ова не го толерирам по ниедна цена!!!
    Не умирам дур не ја осетат истата болка

Она била кучка па она не знае ја каква кучка сум ќе види што е кучка во права смисла на зборот

Зашто не ме контактира да се видиме у лице да ми каже има мој контакт све кукавичко да и изнаебам
    нека се соберат од дувлото ја сама против сите можам да дојдам они сите собрани на купче не можат да ми речат ништо у фаца

Последна измена: 18 мај 2025 во 16:16
  5. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    382
    Многу многу ми е жал што си поминала низ таков хорор. ;(Психички те малтретише? Како се изразуваше таа нарцисоидност кај него ако смеам да прашам

На Melissa_39 му/ѝ се допаѓа ова.