А јас имам една идеа? Да се направи временски.. Пример 1 час откако е зададена темата да се бира победник.? Бидејќи вака 10 “нашминкани лица“ ќе се утепаме чекајќи
еден час е многу 15 - 20 минути сега победникот е исклучен па ајде сега ти чекај се согласувате сите ?
На секои 15-20 минути нова тема?? Не е тоа многу брзо? За 2 дена, и сите можни теми ќе ги потрошиме Во однос на време, се согласувам со Спичлес, или да се чека еден саат, макар што мислам и тоа е малце, ја би 5-6 саати, па не спијам ја на компјутер мајку му или пак да се соберат 5-10 лица, колку и да се...
колку лица да се да се одбере а за временски интервал не ни е баш најдобар избор но мислам дека за оваа тема е време за победник
Се извинувам што доцнам,но не бев тука Еве и победник за оваа тема,тоа е..............................Agrona Честитки Твојата нашминкана девојка ми беше најубава и најсовршена за сценски настап Повели со нова тема
Фала Mermaid90 Па вака, темата нека биде диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те. Ајде девојки има тука мешање на бои светли бои, знаете како се шминкале во тоа време за во диско. Се надевам интересна ви е. И идемоооо Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те